2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@a-okun Doğrudur başka bir şey ile karıştırdım herhalde
-
İmece mülakat yeterli mi daha önce guy mülakata girenler bilgi verirmisiniz. Bu arada herkese başarılar gözümüz aydın inşallah kazandığımızı görmek nasip olur
-
Sevgili arkadaşlarım gözünüz aydın olsunn dilerim mülakatlarınızı sağ sağlim geçersiniz ve hayırlarla görevinize başlarsınız
Not: etmeyin eylemeyin ayağınızı sürüyün de biz de arkanızdan çabukça gelelim -
@prince77 dur deyince durcam bak buraya, nisanın sonu iyimi?
-
@enki biz de arkadaş sınava gireceğine dair internet üzerinden guyda açıklandığı gibi yazıyı gösterdi yüzbaşının odasında onlar da izin verdi. O konuda içiniz rahat olsun her türlü izin verirler merak etmeyin.
-
@bayan-iktisatçı imece yeterli başka kitap almaya gerek yok zaten sorulan sorular çok bilindik kavramlar bana sorulan sorular
Tam kamusal mal nedir
Para arzı tanımları
Ekonomide genişletici etkiyi nasıl sağlarsın
Likidite tuzağı nedir -
Güvenlik soruşturması mulakat sonucundan sonra mi başlıyordu?
-
@mbguy tek merağım 2019 başlığında buradan kaç kişi olacak, bakalım bazı şeyler sadece söylemdemi kalacak yoksa bunun aksimi çıkacak. Umarım o zaman bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda olmaz kimse. Herkese başarılar dilerim şimdiden
-
@köyün-ağası Yenisi çıktımı onun?
-
@köyün-ağası teşekkürler bende ona çalışmaya başlayacağım o zaman
-
@shanks onu bilmiyorum zaten hukukta oyle test sınavında olduğu gibi güncel sormazlar bilidik kavramlar sorarlar ama işletme mezunuyum yada muhasebecide çalışıyorum falan dersenşz muhasbeden soru sorup kayıdını yap diye soruyorlar
-
@köyün-ağası tabi herzaman sormuyorlar
-
-
@redcrossbjk Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımınız için. Hakkımızda hayırlısı olsun bu arada
-
@erengrgl Teşekkür ederim hocam sizin de hakkınız da hayırlı olur inşAllah
-
Son GUY mülakatından elenen biri olarak mülakata 4t'nin tüyo kitabından hazırlanmıştım,adı şimdi liyakat olmuş galiba..Gayet yeterli bir kitap.Hangi sorunun hangi kurum mülakatında sorulduğunu ve önem derecesini yıldızla belirtmişler.Bana mülakatta sorulanlar ise,
-Üç açmaz nedir?Neden üçlü açmaz denilmiş?
-Akreditif nedir?
-Doğal işsizlik oranı nedir?
-Dolarizasyon nedir?
-Gelir Vergisi nedir ve unsurları nelerdir?
Hysteris nedir?
Bölümüm iktisattı.
Not:Bu sene sınava yanlış il tercihinden dolayı giremedim daha doğrusu il konusunda yapılan spekülasyon yüzünden.Her neyse...Mülakata girecek arkadaşlara şimdiden başarılar. -
Normlar hiyerarşisi nedir
Tüzük nedir
Akreditif nedir nasıl yapılır
Faiz tahvil ilişkisi nasıldır
Bunlar da benim sorularımdı bölüm iktisat -
artık bu sayfa biraz umut dolsun mülakatta nasıl davranalım, ne giyelim, nasıl çalışalım, neler çıkar vs. şeyler konuşalım Gerçi ben 30 nisanda gircem bol bol okurum artık
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Sonunda açıklandı. Lakin yarın ki yürüyüşten önce açıklanması çok manidar olmuş. Tek bana mı garip geldi bu durum ?
-
Gib olayı geliştirdi SMS attı açıklandı diye :))