2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Benim hic is tecrubem olmadi bu dezavantaj olur mu 28 yasina gelmissin neden hic calismadin derlermi acaba
-
Arkadaşlar bazı kurumlar sözlü mülakattan önce belge istiyor, ilan da bununla ilgili bilgi yoktu ama yinede teyit etmek istiyorum.Öncesinde herhangi bir bele göndermeye gerek yok değil mi?
-
@lilith yok mülakat günü kimliğinle gidip giriyorsun sadece
-
@biriibfli demezler merak etme
-
@siyasetbilimi bana da gelmedi ya sıkıntı değil o
-
@paretowilfredo hocam dünkü kırgınlığıniz geçmiştir artık çok şükür bugüne de tarihleri gördük
-
Kurumda çalışma vardı yapılanma vardı o yüzden geç açıklanıyor açıklanacak diyorlardı yapılanma bitti de dguy guy aynı mı kaldı? Madem dguy guy aynı kalacaktı neden geç açıklandı? Yoksa yapılanma yok muydu ? Aklımda deli sorular.....
-
Değerli arkadaşlar sms olayını anlamadım mülakat tarihleri açıklandı diye sms gitmiş galiba bana öyle bi sms gelmedi benim gibi aynı durumda olan varmı acaba
-
Her sene guy ilanı geldi. 2018'de yüksek ihtimal bu ilan gelemeyecek? Guy ilanından başka 1000 2000 arası kadro alımı yapan kurum yok. O halde 2018 girişliler 2019 da ilan görmeyecek. Tamam da bizim zamanımız gidiyor. 2017 yılında baslayan bir kişi 2019 puanı alan 1 sene emek veren kişiyle aynı sınava girecek adalet nerede ? Öğretmenler 20.000 begenmezken bizim 1000 ilanı görme şansımız yüze 2 lerde
-
@baelish ankarada ki yürüyüşü duyunca damat bey panik yapmıştır. Zaten millet doydu iyice, sebebi olmayım demiştir.
-
@sonmaliyeci bence sınav öncesi yeni ilan gelecek geleneği bozmazlar diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar Tufan Samet Makro ile Haldun Makro kitabını değiştirmek isteyen var mı acaba
-
@paretowilffredo ustad 2018 yle guy gelme ihtimali hic mi yok sizleri bunaltiyoruz biliyoruz ama bi umut:/
-
İlan geldi diyelim kaç gün sonra sınav olur ? Bilen var mı
-
Dostlar İmece mülakat Pdf si olan var mı acaba?
-
@denetcii Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
IMece MÜLAKAT GÜNCEL 2018.pdf
https://yadi.sk/i/vA3jMeGVg5pITw -
@kuşçubaşıeşref hocam anayasa idare değişikliklerini almış mı kitap
-
@abdulaziz tam manası ile hepsini almamış hocam
-
@kuşçubaşıeşref teşekkür ederim hocam
-
@biriibfli zannetmiyorum hocam. kendileri de farkındalar. mesleğin ibf için son çıkış olduğunun.