2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar mesleğe dair kurumlarda çalışanlara sorduğumda bazıları çok iyi diyor maaş olarak vs bazıları ise sakın gelme diyor bu beni biraz üzdü. sizin bilginiz var mı ne kadar maaş aldıklarından?
-
@grundig 45 - 60 gün sonra
-
@pratikvergi işsiz bir insan için 4 4.5 bin tl tatmin etmiyorsa diyecek bir şey yok hocam. Kötü diyenler versin istifasını çeksin gitsin burda o iş için her gece hayal kuran binlerce insan var.
-
@pratikvergi kapıdan kovsalar bacadan giriyon @qwerty1453
-
@mrnobody anlamadım hocam
-
@pratikvergi beni yanlış anlama ama ne üzdü seni üzülecek şey şuan onun bunun söylediğimi üzülecek olan git gide azalan alımlar git gide uzayan süreçler sen onun bunun ne dediğine ne bakıyorsun ki tuzu kuru olan her zaman bol keseden atar tutar her işin zorluğu her işin sıkıntısı olur şu devirde bazılarının küçümsediği guy mesleğini geç aşağılarında bir maaş alan düz bir memur olmak bile ne kadar zorlaşıyor devlet memuru olmak şans işine dönüyor bu saatten sonra ben küçümseyenleri gerçekten hiç anlamıyorum bana sadece nankörlük olarak geliyor
-
@pratikvergi, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
arkadaşlar mesleğe dair kurumlarda çalışanlara sorduğumda bazıları çok iyi diyor maaş olarak vs bazıları ise sakın gelme diyor bu beni biraz üzdü. sizin bilginiz var mı ne kadar maaş aldıklarından?
Özel sektörde cumartesi de çalışıp üstelik akşam 18.30da işten çıktığı düşün. Maaşınin da 2020 - 2500tl arası olduğunu bil. Diger tarafta haftada 5 iş günü 17.00 paydos, maaş ise 4000 - 4500tl. Karar senin. Guy un değerini özel sektörde iş aramaya kalkarsan anlarsın. Özel sektörde 2020tl maaş alıp patronuna sırt masajı da yapmanı istiyorlar üstelik.
-
@nopainnogain öyle tabi ama çoğu kişi bu kuruma gireceğime bir yıl daha hazırlansaydım diyor bağzıları da gerçekten severek yapıyor
-
@pratikvergi @qwerty1453 adlı hesap bi iki saat önce burada pratikvergi diye bi sitenin reklamını yapıyor ban yiyor. Sizin hesapta yeni açılmış sanki, isimde pratikvergi. Güzel tevafuk
-
@muhalba hocam özel sektör için akşam 18.30 gibi çok iyimser bir saat yazmışsın Ben bankacıydım da bir zamanlar akşam 9-10dan önce eve girebildiğimi hatırlamıyorum :))
-
Mülakata gireceklere hayırlı ugurlu olsun darısı ben ve benimgibi 2018 kpsslilere olsun
-
@frank amin hocam
-
Gib mulakat sonuçlarını açıkla diye çalışmalara simdiden başlasak mı kardeşlerim?
-
merhabalar arkadaşlar malum süreç uzadı ve ders falan çalışamadık aceba mülakatta hiç bi soruyu cevaplayamaz
sak bu elenmeye direkt sebep olur mu ? sonuçta bi birikimle kazandık bu sınavları ama hem stres hem sürecin uzaması belki cevaplayamamıza sebep olacak -
@meriv Gunaydin hocam öncelikle sakin olun zamaniniz epey var düzenli bir calismayla bilemeyeceğiniz pek soru olacagini düşünmüyorum genel tanımlar sorulur hep bunlari da olabildiğince yanitlamaya çalışırsınız belki ekonomiye dair ulkemize dair yorum sorusu gelebilir burda da bocalamamak adına guncel veriler cari acik değerleri vs bunlara bakip kendi cumlelerinizi kurmaya simdiden alıştırın kendinizi.icinizdeki olumsuz dusunceleri atın Ben bu asamaya kadar geldim bunu güzel bitirebilirim demek en güzeli.Kolay gelsin basarilar diliyorum
-
@olursaolur teşekkürler yanıtınız için umarım söylediğiniz gibi olur. süreç o kadar yıprattı ki artık ne kitap ne defter görmek istemiyorum çekiniyorum da bi yandan ama en azından iktisat mezunu olarak iktisadi terimlere bakayım diye düşünüyorum. size de kolay gelsin başarılar
-
@meriv Önceliğiniz alan konulariniz olsun sonra maliye vs. seklinde bir siraya koyarak ilerlersiniz cok detay seyler sorulmuyor korkmayin..Süreç gerçekten yıpratıcıydı cok haklisiniz ama olumsuzlukları bu zaman diliminde lehimize çevirebiliriz inanıyorum kolaylıklar
-
Maliyede yapılanma vs hepsinin balon olduğunu hepten düşünmeye başladım. Bugün gelen kararname ile vmy olan bazıları CB kararnamesi ile vm oldu. Madem vdk yapısı değişecek bunlar niye kararname ile atandı. Yapılanma falan hikaye yok öyle bir şey inanmıyorum ben. Bunca zaman da boşu boşuna bekledik..
-
mülakata ilk kez girecek arkadaşlar için söylüyorum panik yapmanıza gerek yok. vergi nedir - tasarruf nedir gibi kpss'de dahi sorulmayacak derecede kolay sorular soruluyor. bazen araya bir kaç zor soru sorulabiliyor. zaten her konuya hakim olsanızda heyecandan dolayı cevaplayamadığınız durumlar oluyor.
mülakat için imece mülakatı 2 kere dönmeniz yeterli olacaktır. gündeme hakim olun. 2017 değişikliklerinin tamamını bilin. vuk'taki değişikliklere hakim olun kafi. -
@redcrossbjk hocam o vmy lerin ne zamandır kararname bekledigi konusundan haberdarmisiniz? Tipki sizin gibi.... yapilanma netlestikten sonra yani gecen haftadan itibaren netlesti mesele. Sizin tarihleriniz aciklandi onlarinda kararnamesi geldi. Yanlis okuyosunuz sureci fazlasiyla ne yazik ki.