2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
.ıkısıde ıyı dıyorlar
-
Diğer başlık daha çok ilan bekleyen arkadaşların sayfası olmuş başta @paretowilfredo böyle bir sayfa açılmasını uygun bulmadı ama buna rağmen arkadaşlarımız açtı ve şuan saçma birşey oldu gerçekten diğer başlığın adı 2019 guy ilanı olmuş birde bu ilan 2018 de geldi Bilgi paylaşımları açısından da bölünme olacak burdan bilgi paylaşımı yapma taraftarıyım arkadaşlar
-
@siyasetbilimi hocam ben suan imece 2018 e calisiyorum bu baslikta paylasilmisti bide ömer donmez mulakat kitabindan calisicam yeterli olur insallah
-
Etkinliğe katılalım arkadaşlar.. Tag bu #İİBFTaleplerininTakipçisi
-
Mülakatla ilgili kafasında soru olan, merak ettigi bir sey olan varsa mesaj atabilir yasadiklarimi, tahminen yasayabileceklerinizi, kaynak tavsiyesi vs. anlatabilirim
-
@barbosa hocam saygılar. Dguy ve guy mülakatına gireceğim işletme mezunuyum. Komisyonun önüne girişten çıkışa kadar ne yapmalıyım. Hangi kaynaklara çalışmalıyım. Ses tonu, diksiyon nasıl olmalı
-
Ankarada İIBFnobeti
-
Yarımız elenicek sen de bende olabiliriz onun için 1 saat ders çalışma twit at
Ankarada İIBFnobeti
-
@serpilyayin İmece'ye ben de çalışıyorum hocam ama yeterli mi acaba, bana eksik geldi. Tüyo daha ayrıntılı bir kaynak. Ona çalışmak daha mantıklı gibi
-
@siyasetbilimi bencede imece eksik ama sonucta basit terimler sorulur ve ayrintiya girmezler imece daha once sorulmus sorulardan esinlenerek yapilmis sorularada bakarsaniz cevaplari imeceyi olusturuyo imeceyi iyice calisip kalan zamani baska kitaba vermeyi dusunuyorum
-
@barbosa hocam bana da anlatrmisiniz burdan olmazsa ozelden. Ilk mulakatim olacak
-
Arkadaşlar bu İmece en son çıkanı bulamadım varsa atabilirmisiniz.
-
Arkadaşlar siyasi referans olmadan mülakatı geçmenin zor olduğu söyleniyor doğru mudur ?
-
@kenanoktay kardeşim yazdığın cümle formun en masum cümlelerinden biri olabilir..
-
@anyone bir kaç sayfa gerilere gidersen görebilirsin bir arkadaşımız paylaştı
-
Ama tabi kısmet illa ki referansız girenler vardır lakin tek tük..
-
@ücüncütekil referanssız girenin tek tuk olmasi problem tam tersi olmasi gerekir
-
@serpilyayin Evet inceledim ben kitabı. Umarım ayrıntıya girilmez dediğiniz gibi.
İyi çalışmalar dilerim. -
@kenanoktay tabi ki öyle çoook haklısınız ama düzen şuan böyle ve nerden bakarsak bakalım üzücü
-
@siyasetbilimi Tüyo da gereksiz ayrıntı onca şeyi ezberlemen imkansız ayrıca ilk defa giriyorsan söyleyeyim bütün soruları bilip elenen çok