2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kenanoktay sınava gırdıgım sınıfta gözetmen gelir uzmanlarından biri aynen sunu söyledi sınavdan önce ben adam akıllı referans olmadan kazandım arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi
-
@iktisadihatun Bu konu baya sıkıntılı edindigim bilgiye gore referanssiz kazanmanin cok dusuk ihtimal oldugu maaselef ne yapacagiz bilmiyorum.
-
Çıkarken komisyona desek ki "konuştuğum kadar sanma bildiklerim". Çok mu ukalaca olur bilemedim şimdi.
-
@mrnobody demeyin bence hocam
-
Arkadaşlar guy ile sgk denetmen yrd. arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini seçersiniz?
-
@872, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar guy ile sgk denetmen yrd. arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini seçersiniz?
Güzel soru.Ben de merak ediyorum.
-
Ekonometri mezunu olarak bana ne ağırlıklı soru gelebilir fikri olan var mı? Sgk mülakatında 2hukuk 1ikt 1mevzuat sormuşlardı, guy mülakatında illa ki maliye sorusu olur heralde ya da vergi mi olur? Bir de mevzuattan sorarlar mı sorarlarsa nasıl sorarlar vs? Daha önceki mükakat tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica etsek?
-
@eomer gözüm kapalı sgk. Normal memurdan farkın olur. Guyda sadece maaş farkın var A kadro mesleği olmana rağmen dosya bile taşırsın sgk denetmeni masan olur odan olur bir havan olur
-
@redcrossbjk Anladım hocam.Ben de sizin gibi düşünüyorum. Belki istediği il gelmişse insanlar Guy'u tercih edebilir.
-
Arkadaşlar bana geçen yıl şu soruları sormuşlardı.
İdare Hukuku'nda irade sakatlığı halleri? ( Medeni Hukuk değil )
Çekirdek Enflasyon?
Ticaret Şiketleri nelerdir? Adi şirketin diğerlerinden farkı nelerdir? -
Arkadaşlar ben Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Okul biteli 3 yıl oldu o günden beri alan(hukık iktisat maliye muhasebe) çalışıyorum kendi alanımdan bir şey malesef hatırlamıyorum mülakatta sorarlarsa ne yapacağım bilmiyorum bu durumda olup mülakatı geçebilen oldu mu acaba iibf li olup alan derslerinin çoğunu almadan alan hazırlanan ve mülakatta da kendi alanı sorulan bahtsız bir güruh olduk
-
Alanı parantez içinde yazmamın nedeni kendi bölüm derslerimden farklı alanı kast etmek içindi ne olur yanlış anlamayın yoksa alanın ne demek olduğunu hepimiz adımızdan iyi biliyoruz
-
İşletme mezunu bir kardeşiniz olarak işletmeden soru sorulmuyor deyin ne olur
-
@jellinek Sorulan sorularında verilen cevaplarında bir önemi yok her soruyu bildim elendim.Sadece bir soruya yarım yamalak cevap veren atandı
-
@beveridge-eğrisi sorulmuyor. muhasebeye yüklen. gelir tablosu kalemleri ve sırası garanti geliyor.
-
@nonbisinidem Merhaba , ben de ekonometri mezunuyum önceki guy mülakatında bölümle ilgili bir şey sormadılar basit bir iktisat sorusu ve eşya hukukundan soru sormuşlardı..
-
@smyy1 hocam 2soru mu sormuşlardı sadece?
-
@nonbisinidem evet hocam , bir de guy ne iş yapar vs neden bu il gibi şeyler çok kısaydı
-
@smyy1 anladım hocam teşekkürler
-
İstanbul whatsap grubu varsa mesaj atar mısınız