2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bir telaş sardı, sonu hayrolsun inşallah.
-
@872 dostum bende her türlü sgk derim. Taşranın en gözde mesleğidir bence. İş tatmini guydan daha fazla. Masa başı değilsin altında araba ilçe ilçe geziyorsun. Özel oda bile veriyorlar. Guyda öyle değil koca salona yirmi otuz guy sığdırdıklarını biliyorum. Tek sıkıntısı denetlenen yerlerde karşılaşılan anlık tepkiler. Esnaf adam bide kriz zamanlarında agresif olabiliyor.
-
@nonbisinidem rica ederim hocam başarılar..
-
@milena suan watsapp grubu dolu malasefff
-
@milena bende girmek istiyorum istanbul vatsap grubuna yeni bir tane mi kursak
-
Ne guzel mulakat notlari konusulmaya baslandi,arkadaslar wp gruplarina girmek tercihiniz tabi ama oralara girince burayi unutmayalim lutfen..
-
@mrnobody kesnlikle denetmenlik daha iyi. Esnaf ne kadar agresif olsa da eli mahkum belgeleri vermek veya inceleme yapmaya izin vermek zorunda. Engellemkten dolayı bile ceza yiyiorlar. Genelde fiili denetim ilk tercih edilen durum olmuyor zaten defter kayıt belge üzerinden yapılıyor. Vatandsla bu manada cok işi oldugu söylenemez. Randevu verilip ifadeye cagrılıyor genelde.
-
Akşam Twitter da saat 20.00de sponsorlu etkinlik var arkadaşlar lütfen yalnız bırakmayın bizi orda olalım hepimiz.
-
@jellinek anayasa madde 90 ı sorabilirler bana sordular
-
düzenlenmiştir
-
Ben il olarak istanbulu sectim mülakati kazanirsam eger kazandigimda evlenirsem es durumundan esimin calistigi ilde baslayabilir miyim acaba
-
@ucanbalon kazandıktan sonra evlenmeniz gerekir. Önce kazanıp sonra evlenirseniz izin verilmiyor.
-
@ucanbalon * pardon düzeltiyorum evli olup kazanırsanız izin verilmiyor demek istemiştim
-
Büyük ihtimalle kaldıracak adminler niye bilmiyorum ama oldukça iyi bilgiler paylaşıyor.
Bu yazı da gayet güzel. Kaldırmayın yahu -
@maliyeciuzman anladim hocam yani kazandiktan sonra evlenirsem esimin yanina gdebiliyorum
-
@adimsoyadim bilgilendirme için sağolasın hocam
-
Bana sorulan sorularda
- Muhasebenin temel ilkeleri nelerdir
- Supheli ticari alacak nedir, hangi kavram geregi karsilik ayrilir
- Şerefiye nedir, amortismana tabimidir
- Özel maliyetler nedir? ornek vererek aciklarmisin
- Yillara yaygin inşaat ve onarim hesabina ne amacla kullanilir işleyişi nasildir ve nasil kayit yapilir
- Kanunsuz emir nedir, emir suc teşkil ederse yerine getirir misin ?
-
Arkadaşlar imece ye çalışın güncel rakamları ve konuları bilin. Geris kısmet.
-
Bu referans işi ne zaman yapılıyor mülo öncesi vaya mülo sonrası mı nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yol bilen var mı
-
@kemankeşş komisyon üyelerine sor. En doğru bilgi onlardadır