2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@shanks Görüşleriniz için teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Dünkü Ankara Etkinliğine katılım azmış ama yine de Sözcü gazetesi manşetten vermiş haberi, Fox Tv Çalar Saatte gündeme geldik.
Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Bizler de o uğraş veren hocalarımızın verdiği gayretin binde birini versek ilanlar gelir.
Lütfen birlik olalım mücadele edelim, etkinlikleri boş geçirmeyelım . Korkmayalım, terör eylemi yapmıyoruz,hakkımızı arıyoruz.
Mülakata kalan arkadaşlar da kazanmış gibi desteğini çekmesin, seçim öncesi bir kaç ilan gelmesini sağlayalım. -
Arkadaşlar mülakat için imece harici Bi kitap almaya gerek var mı. Benm gbi ilkkez girenler için tecrübelerinizi paylaşablirmisiniz..
-
@köyün-ağası teşekkür ederim
-
@mhd aynen öyle kardeş ama şuanda bile görünüyor ki yapılan onca iş sanki sadece guy ve dguy mülakatı için yapıldı.Herkes bir elini ayağını çekti hemen herşeyden ama hepsi için diyemem bunu. Bu süreçte bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda olan mülakatlar açıklanınca benim referans yoktu, yok torpil vardı falan diye hiç ağlanmasın.
-
@mehmetkvl Evet hocam, twıtterda hergün tweet atanlar bizlerin attığı twıtlerı rt bile yapmıyorlar. Ama yarısı Mayıstan sonra ilan gelmiyor mu diye sormaya başlayacak.
Desteğe devam edenler ayrı tabi,İnsallah hak edenlere nasip olur. -
Hem guy hem dguy kazanan kac kisiyiz aceba
-
@duyguuu37 eski gönderilerde vardı bu bilgi de tam hatırlayamıyorum.
-
@duyguuu37 bunu ben de merak ediyorum
-
@msayar12 orada tam sonuc olmadi hocam,birde tarihler belli olmadigindan katilim azdi simdi yakin bir tahminde bulunabiliriz diye dusundum
-
@duyguuu37 tam sonuç olarak bütün listelere tek tek bakmak gerek hocam kimse söylemez şuan da tahminim. ben kendi şehrim için bakmıştım tek tek isimlere öyle bulmuştum ama tahminim 150-200 civarıdır geçmiş gönderilere baktım şimdi de
-
@sssld Bütün soruları full bilip atanamayan çok var.Çok kasma ben kastım elde var sıfır.
-
@msayar12 tesekkur ederim hocam:)
-
önceki yıllarda mülakattan çıkanlara baktımda maliye mezunlarina sadece maliyeden sormuşlar acaba bende sadece maliye çalışsam nolur
-
@kaderkeita bence iktisada da bakın hocam. Zaten süre var mülakata. Üstelik iktisat ile maliye harmanlanarak çalışıldığında çok daha verimli oluyor bence.
-
Arkadaşlar guy bir arkadaşımla konuştum bana mülakat oncesi aılenin meslek grubunun hangi vergiyi odedıgıne de bak dedı babası serbest meslekle uğraştığı ıçın smk dan epeyce soruyla karsılaşmış
-
@iktisadihatun tesadüftür bence hocam
-
@kazmaaa olabilir tabiki ama bu tarz farklı sorular da gelebılır ondan ornek vermek istedim
-
Başka bir guy arkadaşıma da sarı taksi ve kıtlık rantı arasındaki ilişkiyi sormuşlardı ben de sızler gıbı imeceye bakıcam ama ekstra mahfi hocanın makhalelerıne de bakmayı dusunuyorum ekstradan arkadaşlar guncel ekonomıyı takıp etmek için ve de tüik in yayınladıgı guncel ekonımık verirlere
-
Yeni telefonun tuşlarına alışamamam ve de karman çorman yazmam kusuruma bakmayın arkadaşlar