2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@davetsiz Ben de 4.mulakatımda kazandım Hocam.O süreci buradan takip etmiştim hatırlıyorum sizi inşallah bu sefer sizin de olacak.
Ama şu bir gerçek ki hayatta işsizliği yaşamış,geldiği yerin kıymetini bilip,helal kazanmaya odaklanan kişiler olarak sayımız oldukça az.
Atandığımda 4.mülakatım dediğimde herkes şok olmuştu çünkü benden başka bu adaletsiz ve liyakatsız sistemde 4.kez giren yoktu.Hatta inanır mısın 2.mülakatım diyen bile duymadım.Hepsi gencecik çocuklar ellerinde o zamanın en son modeli ıphone 8plus.Çünkü farkında değiller elde ettikleri konum için yıllarını vermenin ne demek olduğunun.
Aman sakın gelmeyin burası hayal ettiğiniz gibi bi yer değil diyenler de yine böyle kolayca koltuğuna oturanlar.
Evet şu bir gerçek çalıştığımız dersler,atlattığımız sınavlar,aştığımız yollar sonucu geldiğimiz yerde liseden girip kurumiçi kıytırık bir sınavla uzman olan insanlarla karşılaşmak,bi de o insanların yaşını önüne koyarak seni ezmeye çalışması,senin onla aynı maaşı aldığın için laf sokacak kadar düşmesi canını sıkıyor.Kendini ve öğrendiklerini geliştirebilecek çok fazla bir alan olmuyor ama bu şehirden şehre daireden daireye değişebiliyor.
Velhasıl kelam şu buz gibi havalarda sıcacık daireye gelip,koltuğumuzda oturup,yapacağımız bir işimizin olması cebimize de 4519 lira para girmesi şükretmek için oldukça yeterli sebepler.
Allah hepinizin yolunu açık etsin,dürüst,Allah korkusu olan,işini hakkıyla yapan memurlara cidden çok ihtiyaç var.Hakedenin kazandığı bir süreç olsun inşallah kolay gelsin -
Kimse kendini kandirmasin alımın çok olduğu dönemde gelir uzmanlığı yoklukta giderdi. Ama şimdi her türlü gider
-
@kaimoğlan önümüzde seçimde yok. Siddin sene bekleriz artık
-
@maliyeciniz Hocam ben beşinci Guy mülakatıma gireceğim, ben hala şaşırtmaya devam ediyorum
-
Yeni guy ilanı gelir mi
-
@tuntirikos Allah yardımcın olsun hocam sabrın sonu selamettir🤲
-
@manisalipinar başlığı bir açsak :)))
-
@albertcamus hocam doğrudur içeriği tam bilmediğim için söylemiş olabilirim ama vdk yapısı değişecek ise bana kararname gelmiş olması şaşırttı. Hayırlı olsun o arkadaşlara sözüm de yok inanın ama 6 ay bekleyip bir de lütuf yapmış gibi 68 gün sonraya mülakat koyunca insan kızıyor.
-
@tuntirikos 2010 dan beri guya mı giriyosum hocam
-
@maliyeciniz İnşallah hocam, Allah razı olsun sağolun
-
@beveridge-eğrisi 2014 Aralık’ta yapılan Guy’dan bu yana tüm Guy sınavlarına girip mülakatına kaldım hocam, ama olmadı bakalım inşallah buna nasip olur
-
arkadaşlar ben de bu mülakat sürecine ilk kez giirenlerden olarak bir şey sormak istiyorum daha nerdeyse 2 aydan fazla var ama babam benden daha panik olduğu için sormak istedim bu misafirhane ayarlama işlerini mülakata kaç gün kala yapmak gerekir ?
-
Her ilin komisyonu ayrı mı oluyor yoksa bir komisyon 2-3 küçük şehire bir günde bakıyor mu ?
-
@jan-vesely dguyda tek komisyon 54 kişiye bakacak. Guyda anladığım kadarıyla 5-6 komisyon var. İstanbul içinde 2 komisyon var ilk gün.
-
Guy da 5 komisyon olur istanbula iki komisyon bakar sayı çok bir kişinin mülakarı 5 dk sürüyor kapının önüne 5 erli alıyorlar sizi orda bekliyorsunuz sırayla giriyorsunuz
-
Gib misafirhanesinde kalabiliyomuyuz soran oldu mu
-
Arkadaşlar konuyla alakasız ama mazur görün yeni guy ilanı gelirse kaç puana kadar şans var sizce
-
@manisalipinar yeni başlık açıldı ordan takip edebilirsiniz
-
ağzınıza bir parmak bal çalındı kimsenin bugünkü etkinliği taktığı yok.
-
Herkese iyi çalışmalar dilerim öncellikle.
Mülakata hangi kaynaktan çalışıyorsunuz? Tüyo mu İmece mi?