2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Mülakat surecinde gib msiafirhanesinde kalabilir miyiz arkadaslar bilginiz var mi ?
-
@sad38guy şimdi ben de onun için aradım maliye personeli misiniz dedi hayır dedim maalesef kalamıyorsunuz dedi
-
@msayar12 anladim kardesim teşekkür ederim
-
@artikolsun http:// ilerihocam. com/ imece-mulakat-guy-dguy/
-
@mrnobody teşekkür ederim kardeşim
-
@zenginmemur hocam son promosyonum egitimde sinifta 25 ankarali vardi 13-14 tanesi vimerde suan. İstiyosan git arastir vimere git sor. Önce vergi dairelerine dagitildilar arkasindan Resen vimere cekildiler, sen ankaraya bu kadar ihtiyacin keyfi oldugunu mu düşünüyorsun, alim ankaraya devam edecektir çünkü vimer yapilanmasina maliye cok deger veriyor. Anormal olanda bir sey yok vimere de mevzuati iyi bilecek secilmis insanlari almayi tercih ediyorlar. Durduk yere sana niye yalan soyleyim yahu il seçimi degil bir sey degil, herkes tercihini yapmış, ankaraya atananlarin %30-40 civarını Vimere gonderecekler. İstersen atamalardan sonra yerlesenlere sorabilirsin nerde basladiklarini. Tabiki vergi dairesine atananlardan da var, size sormuyolar zaten bir yazi ile Vimere cekildikleri kisilere bildiriliyor. Neye gore secildikleri bilinmiyor belki kura ile belki kisilerin calistiklari vergi dairesinde ki yogunluga gore
-
@sad38guy kalamazsiniz, yakin misafirhanelere en kötü besevlerde ogretmenevi var Gazi üni yakininda oraya sorun biraz pahali diye biliyorum ama arastirin yine
-
Yayın politikası gereği kaldırılmiştır.
-
@carlos hocam bn size bir sey demedim ki sadece sizde belirtmissiniz ama sanki butu yerlesenlerin hepsi vimere yerlesti seklinde anladim neyse hocam atanalimda vimer cimer fark etmez
-
@carlos vimer vergi Dairesi karşılaştırması yaparsak iş yükü bakımından nasıl bir sonuç çıkar hocam sizce
-
@kaymakam kardesim inan bilmiyorum ama vimer'e cekilen arkadaşlar hic memnun degildiler müşteri temsilcisi havasi var biz bunun icin mi calistik falan diyolardi, vardiya sistemi var onlarda 11-19.00 arasi bir vardiya mesela, onun dışında ulasim icin ankarakart vs veriyor kurum yemek olayini bilmiyorum. Mevzuat konusunda ekstra egitim aliyolar onu biliyorum ama mesela eğitimde üstadlar yeterlik donemimde en cok basarili olanlar vimerden gelenler oluyor mevzuata cok hakim oluyorlar bu yuzden o konuda avantajlilar müdür yardımcılığı icin de avantajlari olur diyordu. O donem vimere cekilenler pek memnun degildi ama suan memnun mudurlar bilmem sormak konusmak lazim
-
@carlos hocam söylediklerin doğru bende böyle olduğunu biliyorum en başta tüm gelir uzman yardımcılarını eğitime alıyorlar burada hocalar herkesin potansiyeline göre rapor oluşturuyorlar ilk atanılan yer işi öğretme olarak görülüyor daha sonra potansiyele göre sayı vermemekle birlikte belli sayıda personel hazine ve maliye bakanlığı bünyesindeki kurumlara gönderiliyor sadece vimer değil vdk, bümko da olabilir ya da çukurambardaki gib e gönderiliyor bunlar ilk yıl içinde oluyor genelde.
-
Tecrübeli arkadaşlara sorum var:1.sorum: çoğu kişi mülakata , cikmis sorulardan olusan kitaplardan calisyor..ben ise mülakat icin normal kpss de konu bitirir gibi çalışyorum örneğin yarın iktisada baslayacagim temelim olduğu için daha hızlı ilerleyebilirim..yanlış mı yapiyorum fikirleriniz nelerdir..2.sorum : Allah in izniyle atandiktan sonra aynı dereceye sahip yeni bir kurum sinav acti ve girdik kazandik , ve daha 1 yıl dolmadan yani asaleti almadan kazandık 'geçiş rahat bir şekilde yapılabiliyordu yada prosedür ne dir? Açıklayabilirseniz sevinirim @pareto_wilfredo
-
İİBFliler İstihdamİstiyor 1.sıradayız destek atalım
-
arkadaşlar kurum sınavında istanbul için en yüksek kaç duydunuz?
-
silinmiştir
-
Kısa vade de Mart sonu,
Orta vade de KPSS'ye,
Uzun vade de KPSS'den sonra...Umarım ilki!
-
arkadaşlar bu sistemdeki bilgilerimizi şuan değiştirebiliyormuyuz daha önce konuşulmuştu bu konu sanırım ama bulamadım
-
Yayin politikasi gereği kaldırılmıştır.
-
Yayin politikasi gereği kaldırılmıştır.