2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar merhaba.iş müfettiş yardımcılığı mülakat sonuçlarını 80 kişi 10 aydan beri bekliyoruz.aramızda dguy ve guy mülakatına girecek olan arkadaşlarımız var.bu mülakatın açıklanmasıyla dguy ve guy mülakatlarına katılmayacak arkadaşlarımız olacaktır.bu konuda 0312 296 58 41 bu numarayı arayarak durumunuzu dile getirirseniz hem bize hemde guy ve dguy mülakatına girecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olursunuz.
-
@piperchapman bende merak ediyorum bilen biri söylerse sevinirim askerlik durumumda değişiklik oldu yanlış beyanda bulunmak istemiyorum öyle algılanırsa şayet
-
@coas yeni bir tane kurmak mantıklı. Kurarsanız bana da link atabilir misiniz?
-
@milena ben anlamıyorum anlayan bir arkadaşımız kurarsa seviniriz
-
@a-okun benim adresim değişti gib ü aradım mülakat günü ordaki herhangi bir memura söyleyin basvurunuzu düzeltirler demişlerdi
-
@köyün-ağası sağolasın hocam en doğrusu bu şekilde sanırım.
-
@paretowilfredo Tecrübeli arkadaşlara sorum var:1.sorum: çoğu kişi mülakata , cikmis sorulardan olusan kitaplardan calisyor..ben ise mülakat icin normal kpss de konu bitirir gibi çalışyorum örneğin yarın iktisada baslayacagim temelim olduğu için daha hızlı ilerleyebilirim..yanlış mı yapiyorum fikirleriniz nelerdir..2.sorum : Allah in izniyle atandiktan sonra aynı dereceye sahip yeni bir kurum sinav acti ve girdik kazandik , ve daha 1 yıl dolmadan yani asaleti almadan kazandık 'geçiş rahat bir şekilde yapılabiliyordu yada prosedür ne dir? Açıklayabilirseniz sevinirim
-
Mulakat sonuclarinin aciklanmasi icin bize buradanda destek olabilirsiniz arkadaslar.asagidaki metni kopyalayip yollamanz yeterli.hakkinizi helal edin
Sayın Vekilim öncelikle sizleri rahatsız ettiğim için özür dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Gerek Bakanlığımızın gerekse Teftiş Kurulu Başkanlığımızın kamuoyu nezdinde yanlış bir imajla nitelendirileceği endişesi taşıdığım için sizlere özel mesaj aracılığıyla ulaşmanın daha doğru olacağını düşündüm. 1 Aralık 2017 yılında girmiş olduğumuz İş Müfettişliği Yardımcılığı sınavı 18 Mart 2018 de yılında açıklanmış ve 86 kişinin kazandığı sınavın mülakatları 13-20 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılmıştır. Yaklaşık olarak aradan geçen 10 aya rağmen maalesef sonuçlar açıklanmamıştır. Teftiş Kurulu Başkanlığından aldığımız bilgilere göre mülakat sonucunun yer aldığı başarı listesinin Sayın Bakanımızın olurunda olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar olarak sizlerden isteğimiz mülakat sonucunun açıklanması için Sayın Bakanımızı durumumuzdan haberdar etmenizdir. Siz değerli vekilime saygılarımı sunuyor ve değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sayın vekilim.
-
@bydaler Mülakatta soru bilmek falan işe yaramıyor ama söyleyeyim yinede.Bir şeyi bilmek ile anlatabilmek çok farklı şeyler.KPSS çalışır gibi çalışman işe yaramaz.Diğer nedeni ise mülakatta kpss de hiç çıkmayan şeyler de soruluyor.
-
Bu kadar susmayın ya
-
silinmiştir
-
düzenlenmiştir
-
Herkes referans aramaya gitmiş galiba, kimse kalmamış burda
-
-
Istanbul grubu hazırlanan var mı
-
watsap vb link paylaşımı engel sebebi arkadaşlar
-
Özür dilerim zaten grup doluymuş giremedik
-
düzenlenmiştir.
-
Ya başlıcam whatsapp grubunuza da linkinize de he. Ne hale getirdiniz şu başlığı.
-
@beveridge-eğrisi sormayın hocam.