2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@nonbisinidem hocam ulaşabillen herkes gitsin lütfen seçim önü bu çok öenmli
-
@modigliani-0 valla ben gideyim diyorum da soru sorma imkanım olur mu hiç bir fikrim yok
-
@nonbisinidem hocam vallahi gidin ortamam göre davranırsınız ki bence imkan olur, sorarsanız felaket sevap alırsınız
seçim önü birkaç ilde bunu sorsak bakanın aklında ister istemez yer eder -
@nonbisinidem Hocam imkanınız varsa lütfen gidin MHUY GUY DGUY VMY yani KPSS A kadrolarını sorabilirsiniz lütfen sorun
-
@mhd gidiyorum hocam Allahtan hayırlısı dua edin sorabileyim
-
@bg2603 e sınav işlerinden e postaya gelen şifreyle giriş yapılınca direk ana sayfada e mail yada tel güncelleme için tıklayınız diyor
-
@nonbisinidem İnşallah Hocam, Allah Yardımcınız olsun.
Özellikle MHUY GUY DGUY unutmayın. -
haydi inşallah sorabilirsiniz hocam birkaç arkadaş daha gidiyor facede gördüm
-
@nonbisinidem iyi haberlerini bekliyoruz.
-
Bu akşam yapılması planlanan İİBF Twitter etkinliği Yeni Zelanda’da yapılan katliamın devlet büyüklerinin gündeminde olması ve yaşadığımız üzüntü dolayısıyla iptal edilmiştir. Tüm sosyal medyada duyuralım... #kendisesinoliibf
-
Arkadaşlar hepimiz adına sorularımızı çok NET bir şekilde sordum ancak Sn. Bakan herhangi bir tarih ya da sayı belirtmedi yalnızca hazine ile maliyenin birleşmesi sonucu oluşan yeni organizasyon nedeniyle henüz maliye kısmına tam olarak el atamadıklarını ancak yavaş yavaş onunla da ilgileneceklerini söyledi rahat olun alımlar yine olacak dedi ancak ik politikasını değiştirmeyi hedefliyorlarmış yani tr’nin en kritik bakanlığına daha fazla alım yapalımdan ziyade daha nitelikli alım yapalım istiyoruz dedi.. Belki görürsünüz nette filan yayınlanırsa. Hakkınızı helal edin ben elimden geleni yaptım
-
@paretowilfredo üstadım az önce birebir bakana sordum bilgilerine..
@nonbisinidem, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar hepimiz adına sorularımızı çok NET bir şekilde sordum ancak Sn. Bakan herhangi bir tarih ya da sayı belirtmedi yalnızca hazine ile maliyenin birleşmesi sonucu oluşan yeni organizasyon nedeniyle henüz maliye kısmına tam olarak el atamadıklarını ancak yavaş yavaş onunla da ilgileneceklerini söyledi rahat olun alımlar yine olacak dedi ancak ik politikasını değiştirmeyi hedefliyorlarmış yani tr’nin en kritik bakanlığına daha fazla alım yapalımdan ziyade daha nitelikli alım yapalım istiyoruz dedi.. Belki görürsünüz nette filan yayınlanırsa. Hakkınızı helal edin ben elimden geleni yaptım
-
@nonbisinidem Hocam siz hakkınızı helal edin. Teşekkür ederim.
Sonuca gelince ortada bir çalışma yok ve uzun sürecek bir belirsizlik var gibi.
Yine de biz sabırla mücadele edelim. -
@nonbisinidem teşekkür ederiz hocam o zaman yakın zamanda alım beklemek hayalcilik olur
-
@nonbisinidem teşekkürlere emek verdiğiniz için
-
@nonbisinidem öncelikle çok teşekkür ederiz daha nitelikli alım yapalım derken o aşamaya gelmiş herkes nitelikli kendini ispatlamış insanlar
-
@nonbisinidem zaten fazla alım yapılmıyor ki daha doğrusu alım yapılmıyor En son 2015 yılında MHUY geldi mesela.Yıllardır alıma çıkmayan DUY var,iptal olan VMY var.
-
Bakan beyin 400 kişilik dguy alımına sıcak bakmadığını, sayıyı fazla bulduğunu çeşitli yerlerden duymuştum. Aslında baktığımızda aynı fikrini yinelemiş. Çok kişi yerine az ama öz alım yapıcaz demiş kısaca. Bu durum guy sayısını etkiler mi emin değilim sonuçta guy bakanlığın uygulayan kadrosu. Ancak çok çok büyük ihtimallerler merkez uzmanlık, müfettişlik alımlarında bundan sonra kısıtlı sayılara alışılacak gibi gözüküyor.
-
@nonbisinidem hocam öncelikle elinize sağlık benim bundan anladığım yakında hazine ve maliye de ingilizce vs. isteyebilir nitelikli alım falan sanki onu anladım gibi
-
bir de şunu merak ediyorum kendisi geçiştirir gibi mi cevap verdi yoksa gerçekten böyle bir durumun varlığından haberdar mı