2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo anladım üstad, sağolun
-
@paretowilfredo kontenjanı dolduracaklar mı hocam bir şey söyledi mi
-
@paretowilfredo inşallah hocam şahsen ben ve benim gibiler hem dguy hem guy bekleyenler olarak dguy açıklanırsa ve olumlu olursa, tekrar guy mülakatına Ankara’ya gitmeye gerek kalmayacak
-
@karaahmet641 GUY konusunda dolmaması gibi bir durum olmaz dostum.
-
@bucalı İnşallah dostum. Bir çok açıdan faydalı olacak bu planlama. Umarım gönlünüze göre olur sonuç da
-
@paretowilfredo inşallah hocam
-
Arkadaşlar sınav gib gov tr de ki bilgilerimde değişiklik oldu ama sistem kabul etmiyor yani yazdır dediğim zaman eski bilgilerim gözüküyor ne yapmak lazım acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi
-
@piperchapman mülakat öncesi oradaki yetkililer değişiklik yapıyormuş arayıp sormuşlar ben aramadım ama teyit için siz de arayabilirsiniz. Benim de askerlik ve eğitim durumu ile ilgili değişiklik oldu mülakata girmeden önce değiştirmem lazım.
-
Yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
Yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar merhaba dguy mülakatından çıkan arkadasların paylaşım yaptığı bir grup varmı veya guy mülakati bekleyenlerin oluşturduğu bir whatsap grubu yardımcı olursanız cok sevinirim
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar mulakat siram sonlarda.Öğleden sonra geleceğim.Mülakat saat kaçta bitiyor yardimci olursanız sevinirim.Sabahtan ankaraya gelecegim geç kalmayayım.
-
Dostlar selamlar.Mülakat için soyadı gğncellemesi yapmam gerekir mi sizce? Evlendiğim için mülakat listelerinde eski soyadım yer alıyor bana bi sıkıntı çıkartırlar mı mülakatta acaba evlilik cüzdanını götürsem yanımda
-
@duranvarlık soyadı güncellemesi değil de bence yanınıza evlilik cüzdanınızı alın. risksiz! direk gösterirsiniz
-
İyi akşamlar arkadaşlar bir ricam olacaktı, buradan Whatsapp grup linki paylaşmak yasakmış galiba, ben İzmir için mülakata gireceğim.Mümkünse lütfen ; Adana, Ankara, Bursa, İstanbul ve Aydın grup linklerini özelden paylaşabilir misiniz?
-
@caglarr, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
İyi akşamlar arkadaşlar bir ricam olacaktı, buradan Whatsapp grup linki paylaşmak yasakmış galiba, ben İzmir için mülakata gireceğim.Mümkünse lütfen ; Adana, Ankara, Bursa, İstanbul ve Aydın grup linklerini özelden paylaşabilir misiniz?
Merhabalar, Bursa grubu için linki ozelden benimle de paylaşır mısınız rica etsem
-
@caglarr Ankara için bende alabilir miyim rica etsem
-
@paretowilfredo Üstad ben ilk defa mülakata gireceğim guy için ve benim mülakatım ilk gün. İstanbul ili için gireceğim ve listede 82. sıradayım. Mülakatta listedeki sıraya göre mi alıyorlar? Mülakat 08:45 'te başlıyor. Ben kaçta orada olmalıyım? Ona göre biletlerimi alacağım da.
-
Merhaba arkadaslar ankara, istanbul, izmir sehir farketmez guy mulakati icin whatsapp grup linklerini atabilir misiniz tesekkur ederim.
-
arkadaşlar hem yasaklanmış deyip hem wp linki istiyorsunuz ! dguy sayfasında pareto üstadın yazdıklarınız okumanızı tavsiye ederim. yapamayın !