2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mrnobody ben cimere yazıp öğrendim. Bunu buraya yazdığım için ne gerek vardı falan diyenler oldu. Şöyle diyeyim size bir sıralama bilgisi veriliyor ama mesela 85 doğru yaptınız sizinle birlikte aynı doğru yapanların içinde soyadı sıralamasına göre kaçıncı sırada olduğunuz belirtiliyor.
-
@elinor-ostrom sizinle birlikte aynı doğru yapanların sayısıda veriliyormu hocam. Birde direk cimere yazalım mı kaç güne cevap veriyorlar. Teşekkür ederim açıklama için.
-
@mrnobody maalesef onun bilgisi verilmiyor. Tabi verilmediği için tam olarak kaç kişi önümüzde var bilemiyoruz. Evet direk cimere yazdım. 15.günde mail geldi bana. Rica ederim.
-
Genel olarak imece mülakat yeterli mi sizce? Liyakatta çok fazla şey var birde yani artık beşinci senenin içinde olunca nasıl olsa kpss geliyo falan diye guy sınavından sonra hiç derse oturmamıştım. Sizler nasıl çalışıyorsunuz?
-
Arkadaşlar bir sorum olacak;
17 Nisanda mülakata giricem. Ortalama 54 kişinin mülakatını yapıyor bir komisyon.
Benim sıra numaram 44. Öğle saatlerinde gitmemde bir sıkıntı olurmu sizce? sabah benim için çok erken ve orada beklemek istemiyorum açıkçası akşama kadar -
@karşılıkgideri hocam öğleden sonra git bnce .Tecrübeli biri olarak sıranın sana gelme ihtimali çok çok düşük.Son karar senin tabi...
-
Sanırım bende akşama doğru mülakata gireceğim bu sırada yakınlarımızın yanımızda beklemesinde sakınca var mı ya da beklerken yanımızda telefon vb bulundurabiliyor muyuz
-
İstanbul için günlük 108 kişi mülakata alınıyor. Ben o gün ilk 45 kişinin içerisindeyim. İki komisyona bölünme ihtimalimiz varsa benim öğleden sonraya kalma gibi durumum söz konusu olmuyor. Fakat ikiye nasıl ne şekilde bölünecek bilen var mıdır?
-
Arkadaslar nasil bu fikre sahip oluyorsunuz gercekten bilmedigimden soruyorum;benim girdigim gun 7 farkli sehirden girilio simdi her sehir icin farkli bir komisyon mu var,ya da o gun icin yazilan il siralamasina gore mi giriyoruz,benim ilimde zaten 51 kisi var mulakata kalan neye guvenerek ogleden once sonra hesabi yapilio,ben de ogrenmek isterim aciklayacak biri varsa sevinirim.
-
@falanfilan en son yapılan mülakatta İstanbul ikiye ayrılmıştı.İki komisyon bakıyordu.
-
@eomer evet hocam işte onu nasıl yapacaklar öğleden önce iki komisyona dağılımı merak ediyorum
-
@falanfilan yanlış hatırlamıyorsam liste asılıydı bekleme salonunun önünde listeden bulunanlardan ikiye ayrılmıştı.
-
@eomer anladım hocam teşekkür ederim
-
@duyguuu37 istanbul 2 diğer iller tek komisyon ,
Yarısı öğleden önce yarısı öğleden sonra genel sistem bu şekilde -
İstanbul guy için forumda bir başlık yok değil mi arkadaşlar göremedim de
-
@pyle oyle mi tesekkur ederim hocam,benim onerim arkadaslar bence cok müşkül durum olmadikca,yazilan saatte orada olunmasi,surec cok uzadi dguy da bile gelmeyen kisiler vardi ki bence guy da daha fazla olacak,birde bazen dguy da gordugum kadariyla siralar degisebilio,bekleme ortami guzel uzerinizi degistireceginiz kabinler guzel lavabo iyi kantin ucuz:)o sebeble acil olmadikca bence gidilmeli tabi sahsi fikrim bu
-
Kızılay dan nasıl ulaşım sağlaya bilirim ?
-
@kuşçubaşıeşref dostum çankaya belediyesinin önündeki duraktan 297 numaralı otobüse binin. Önünde indiriyor.
-
Mesleğe girmek üzere olan arkadaşlar izleyebilir. GUY Meslek Tanıtım Videosuna buradan ulaşabilirsiniz dostlar:
-
@nopainnogain teşekkürler hocam