2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar şimdi sabah denilen saatte gittik. Akşam 6 da 7de de girme ihtimalimiz var. Üzerimizi orda değişme ihtimalimiz var mı. Bir de nerden nasıl öğrencez alınacağımz saati de Üzerimizi değişcez
-
arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum yanımızda gelenler binanın içine girebiliyor mu yoksa dışarda mı kalıyorlar
-
@falanfilan gecen yıl ilk 60 birinci komisyon, geri kalan ikinci komisyondu, bu yıl nasıl olur bilmiyorım
-
@gannicus işte bunu soruyordum bu yılda böyle olursa ben öğleden sonra girerim büyük ihtimal
-
@duyguuu37 daha önce guy mülakatına girdiniz mi hocam
-
@kaldorhicks dışarıda kalıyorlar kimliğinle bir tek sen içeri girebiliyorsun
-
@mülakatzedee kimlik dışında birşey kabul etmiyorlar mı peki
-
@falanfilan geçen yıl öyleydi, ama bu yıl bilemeyecem
-
@gannicus anladım hocam teşekkür ederim gidince ogrenicez
-
@his07 3 kere girdim
-
@his07 kimliksiz almıyolar ...ama ehliyetle girebilen var mı bilmiyorum
-
@mülakatzedee yok hocam şunu sormak istedim beklerken telefon vb.şeyler bulundurmak yasak mı oranın atmosferi nasıl kafanda hala oturtamadım
-
@his07 yok telefon falan yasak değil büna üçinde bekleme salonunda falan telefon çanta giriyo sadece mülakata gireceğin zaman mülakat odasına telefon girmesi yasak çanta manta da mülakat odasına alınmıyo sen mülakat odasının dışında bırakıyosun zaten mülakat odasının önünde görevli var o da uyarır seni
-
@mülakatzedee teşekkür ederim hocam yoksa akşama kadar ne yaparım diye düşünmeye başlamıştım
-
@his07 beklerken bür sürü ünsanla tanışıyosun zaten sohbet muhabbet geçiyo zaman
-
Arkadaşlar şuan ülkede yaşanan enflasyon türü nedir sorusuna ne cevap verilebilir??
-
@kaldorhicks almazlar müdür geçen sene arkadaşım(ankarada guy kendisi)yanımda gelmek istedi almadılar ne bilelim mülakata onun girmeyeceğini falan filan
-
@karamell Benim vereceğim cevap Maliyet enflasyonudur.Yükselen döviz kurları karşısında ithal edilen hammaddenin pahalılaşması sonucu girdiler fiyatları artarak maliyetleri artırmış dolayısıyla fiyatlar genel seviyesi yükselmiştir.
-
@karamell Ekonomist Mahfi Eğilmez'in "Türkiye Slumpflasyon'a girdi!" yazısında; Türkiye, 2018 yılının son çeyreğindeki ortalama yüzde 22,4 enflasyon ve yüzde 3 küçülmeyle birlikte slumpflasyona girmiş bulunuyor. Slumpflasyon (enflasyon içinde küçülme) bir ülkede yüksek enflasyon olgusuyla birlikte ekonomik küçülme de yaşanması halini anlatan bir kriz durumudur.
-
İleti yayın politikası gereği kaldırılmıştır.