2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
silinmiştir
-
Ben link filan paylaşmadım ki sadece grupta yok musunuz diye sordum benim şu iletimi düzenleyen admine sevgiler... Gereksiz olmuş gerçekten
-
Şu guy mülakatı artık olsa da bitse sıkıldım ders çalışmakta .
-
arkadaşlar aklıma takıldı sormak istiyorum hani GUY başvurusunda bir bölüm vardı katıldığımız konferanslar mı ne aklıma gelmeyince isimleri bir arkadaşıma sormuştum nelerdi diye öyle yazdım acaba mülakatta sorarlar mı içeriği falan ayrıntısına girerler mi
-
@kaldorhicks endiselenmeyin alan sorularini sıkı tutun siz onemli olan onlara cevap verebilmek
-
@olursaolur saolun hocam bi an endişe ettim ama sormazlar galiba sorulacak bir sürü soru varken
-
Arkadaslar 2018 guy soruları pdf şeklinde elinde olan varsa yardimci olsun lütfen
-
@olursaolur önemli olan sorulara cevap verebilmek değil aslında eğer öyle olsa tüm soruları cevaplayan arkadaşlarımız kazanmış olurdu. Lakin elendiklerine şahit oluyoruz. Önemli olan bildiğimiz ve bilemediğimiz sorular karşısındaki yorumlama tekniğimiz. Komisyona karşı hitap etme biçimimiz
-
Mali tatilde Guylara tatil mi ? Eğer tatilse bu süre yıllık izinden düşülmekte mi?
-
@baharvakti Hocam mali tatilde kurum tatil değil
-
Bi tanıdığım şirket açacak. Yoklamadan sorumlu guymen ler arıyor diyorki beni oraya kadar uğraştırma kapının fotosunu çek getir hazırlayım dosyanı. Şimdi ihtiyaç yokmu yani bu kurumda. Adamlar ın görev tanımı belli gidip şirket i yerinde görüp onay verecekler ona gitmekten bile acizler. Bu zamana kadar bitirseydiniz mülakatlarıda bizde işin ucundan tutsaydık ya.
-
@albertcamus mali tatilde amaç personel izinlerinde düzene gidilmek gibi bir yazi okudum o yüzden kafama takıldı ️
-
Devlet tüzel kişiliği tam yargı davası açabilir mi?
-
@lilith idari yargıda davalı kamu davacı 3. kişi olur ama istisnası var mı hatırlayamıyorum.
-
Arkadaşlar merhaba, bu akşam saat 18.00’da sayın bakanımızı, SGK başkanımızı ve sayın teftiş kurulu başkanımızı etiketleyerek SGK Müfettiş Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili bir tweet atma etkinliği yapacağız. SGK müfettiş yard. mülakat sonucu beklerken aynı zamanda guy ve dguy mülakatlarına da kalan arkadaşlarımızın, sonuçların açıklanmaması sebebiyle guy ve dguy mülakatına da girmesi yüzünden mükerrerlik oluşabileceğinden desteğiniz çok önemli, teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
Selamın aleyküm arkadaşlar .Sınav.gib adresinde basvurumuzda güncelleme yapabiliyormuyuz?
-
@albatros35 bende merak ediyorum bunu
-
Telefon numaramı guncelledim digerlerini bilmiyorum
-
Sn Hazine Maliye Bakanımızın bugün saat 16.00’da Aydın’da gençlerle buluşması var gelmek isteyen var mı
-
@regresyon nasil yaptiniz acaba