2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Her sabah Tuğrul bey çalışma var diyor. Akşam olunca gelişme yok. Kızmıyorum ona da. O bile umudumu diri tutuyor benim ama ben artık bundan yoruldum. Her sabah umutlanip her akşam hüsranla karşılaşmaktan. Gerçekten çok çok çok çok yoruldum....
-
@sword00 harika oturmuş
-
Gib : Valla ben de ne zaman açıklayacağımı bilmiyorum :))
-
-
@sword00 bir gün gelecek ali rıza emmii https://www.youtube.com/watch?v=eHv0l60EMvU&pbjreload=10
-
@albertcamus ben 2018 puanini sormustm hocam
-
@issizmezun hocam yaziyi okursaniz eger istisna olan tek sinavi ve genel uygulamayi gorebilirsiniz. Son kismimda belirtiliyo bu durum. Okursaniz.
-
@godot Okunsun diye attım hocam ama nerde....
-
@issizmezun 2 sene gecerli
-
@albertcamus merak etmeyin 16 yil okul okuyan bir ogrenci iki satirlik yaziyi da okuyabiliyor okudum ama anlamadigim bir nokta vardi o yuzden sorumu yineledim
-
@issizmezun Tebrikler.
-
GİB bu sene alımın tüm evrelerinde süre yönünden kendi rekorunu kırdı .. DGUY yazılı sonuç 45 gün , GUY yazılı sonuç 20-25 gün , mülakat tarihlerinin açıklanması 6-6 buçuk ay , mülakat sonuç 15+ .. Bu promosyon tarihe geçti .. Ama yine de ilanla birlikte 10-11 ayın sonunda bu işin tamam olmasına birkaç gün kaldı inşallah .. Rabbim emeklerimizi ve akıbetimizi muhafaza etsin.Rabbim kazanırsak şükrümüzü,elenirsek sabrımızı artırsın inşallah.
-
Tuğrul bey bana kızmış galiba. Ben sabah çalışma başladı diyor, akşam bitti diyor. Artık yoruldum dedim. Aslında sitemim ona değildi. Genel anlamda herkesin ağzına bakmaktan yoruldum ben. Twitter gib ve burası arasında mekik dokumaktan.Yoksa onun attığı tweetlere kızmadım.Belirttim de zaten kızmadığımı.Neden kızayım ki?En azından bir şekilde haber alıyoruz. Mesela o beklemeyin dediği zaman gerçekten o gece beklemiyorum ben. Umarım bunu da okur. Ben genel anlamda yoruldum. Bu sürecin uzamasından sıkıldım. Çok sıkıldım. İsyanım buna. Ona değil.
-
@issizmezun bu sene adalet bakanlığı stajyer kontrolör alımında da tek yıl puan kullanıldı. Olmama ihtimali yok yani
-
@birgaripiibflii Hepimiz ayni durumdayiz inanilmaz bunaldik. Tugrul hoca da yanlış anlamıştır muhtemelen bir de buna sıkma canını. Okuyacaktir mutlaka zaten bu yazını.
-
Biraz yönetmelik okudum. Sözlü sınav için yönetmelik de şöyle bir ibare var: " Sözlü sınav, yazılı sınav sonucunun duyurulmasından en az 15 gün sonra yazılı sınav konularından yapılır." Bu süre bizim için 6aya yakın sürdü ama yine de yönetmelikte kendisi için bir madde var. Ancak sözlü sınavın açıklanması için süre belirten bir madde göremedim. Bilgisi olan varsa paylaşabilir bir ara 20gun gibi bir şey konuşuluyordu yanlış hatırlamıyorsam
-
@no33 bence boşuna okumussunuz hocam. Baksaniza 15 gün demiş 6 ay orda çürumus zaten.
-
@birgaripiibflii hocam kibarlıktan öleceksiniz maşallah takdir edilesi bi inceliğiniz var
-
@birgaripiibflii bir umut ışığı yakalamak umudu ile napalim
-
@birgaripiibflii en az demiş zaten en fazla dememiş hocam