2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
GİB yıllardır bu sınavı yapıyor. Sınavla ilgili süreçlerin ne kadar süreceğini de mutlaka tahmin ederler. ÖSYM gibi ilan ilk verildiğinde yazılı sınav tarihi - açıklanması -sözlü tarihi ve yine açıklanma tarihi şeklinde bir takvim yayınlasa bu dertlerin hiçbiri olmazdı.
-
@walrass06 offf ben onu en çok olarak okumusum kusura bakmayın
-
@mrnobody bey dedim diye mi
-
2018-2019 sezonunun özeti:
Tahammül etmek zorunda kaldığımız olayların akışı içerisindeyiz.
-
arkadaşlar, gün içi (haftanın ilk üç günü) kontrol ettirmeye fırsatım olmadı. Evet üzerinde çalışma yapılıyor. Şahsi olarak liste kısmında aşağı yukarı belirlemeler bitmiştir ya da sonradan belki değişim edilebilir. NOT: Sonuçların noktalanmasına kadar değişim olabilir kastım. Nokta koyulmadan açıklanağını kestirmek çok zor. Bunu bilebilecek kişi sayısı çok çok az, ama tahmin eden sayısı ona nazaran daha yüksek. Bunun için kulağıma gelen verilerin hepsini yazmak yerine güvenilirliğini ya da tahmin isabetlerini daha önce teyit ettiğim yerden geleni yazmayı daha uygun buluyorum.
Samimi en büyük üzüntüm kazanacak kişilerin kpss bedeli ödemelerine müsaade eden bir işleyişe izin verilmiş olması. En azından mesaiyi iftar öncesinde sonlandırıp gitmek yerine biraz fedakarlık edilebilirdi fikrindeyim.
Samimiyetine güvendiğim forumda herkese iyi forumlar dilerim. Her kurumsal işleyişte olabileceği gibi devletimizde de son zamanlar değişim süreci yaşanıyor, bu sürecin varlığı bir çok şeyi gerek sağlıklı denetleme gerek hata etmeme korkusu... vb. gerekçelerle uzatabiliyor.
16 mayısa kadar bu işin noktalanacağını yukarıda izah edebilmeye çalıştığım şekli ile bilgilerinize sundum. Az çok işin işleyişini bilen biri olarak bu işin geçen hafta bitirilebileceğini de net söyleyebilirim. Ama ne kadar uzayabileceğini kestirmek de zor. (benzer durumlarda değişim sürecinde ne kadar uzayabildiği bilindiğinden 16 mayıs daha makul durumdadır.)
Herkese hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar dilerim.
Sabırla beklemekten öte ek stres etmemenizi, her işin olacağına -biz ne edersek edelim bizim dışımızda belirlendiği için- varacağını acizane önermek istiyorum. -
@birgaripiibflii her durumda haklı dahi olsan özür diliyorsun diye millet burda tuğrul koçere demediğini bırakmıyor senin iletine kızacağını hiç sanmıyorum hocam
-
@refik-soydam hocam yarın veya Perşembe diyorsun yani inşallah yarın olur
-
Bir kpss sınavına daha basvurmus olmanin tarifsiz hüznü var , giden tek para olsun diyecegim ama ya gençligimiz
-
Tüm kalbimle diliyorum umarım yarın açıklanır da buralarda bayram havası eser
-
@mrnobody aslında kimsenin hakkına girmek istemiyorum çünkü Tuğrul Koçer in ağzından çıkacak tek bir kelimeye bakan arkadaşların hakkına girmek istemedim. küsüp bir şey yazmazsa diye kendimi suçlarım diye belki. Aslında çok da önemli değilim bence ama olsun belki önemliyimdjr
-
Yaa 225 TL da çok para oofff
-
@birgaripiibflii ty ekibi seni adminliğe almalı onlardan daha çok burdasın
-
tk beklemeyin dedi ama yine de umut var mı sizce bu gece için. steam de çökmüş vakit hiç geçmiyor.
-
@furkenn kimse yokmuş hocam kurumda sabah mesai saatinde beklemek en iyisi inşallah yarın bitecek bu iş
-
@birgaripiibflii est. hocam önemsizsiniz demek istemedim. Yazdığınız iletide bişey yok sadece sitem oda normal yani. İyi formlar dilerim
-
@köyün-ağası yook yaaa zaten içime doğuyo kazanamadım ben. O sonucu görünce kaybolurum ben ortalıktan
-
@birgaripiibflii lütfen böyle söyleme
-
Bırakın şu tugrul koceri artık bırakın..
-
@bydaler, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bırakın şu tugrul koceri artık bırakın..
adam bugun açıklanıyor diye yazsa 3,5 atarsınız heycandan
-
@monopolcü tamam sustum. Buradaki herkes kazanacak inşallah evrene pozitif enerji yollayayım hep birlikte.