2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@nasibinikolla Hislerini kendine saklasan iyi olur.
-
Arkadaşlar forumda yeni sayılırım kuralları bilmediğim için soruyorum küfür harici bildiğimiz kelimelerle ifade edilemeyecek ruh hallerine girmemize sebep olan insanlar, süreler ve durumlar var. Çok sakin olduğunuz için mi yoksa yaptırımı olduğu için mi cevap vermiyorsunuz merak ettim.
-
@nasibinikolla yeterince gerginiz kötü hislerinizi yansıtmayın herkes bomba gibi zaten
-
@70mb çünkü insanlara uyarıda bulundukça anlamıyolar aynı şekilde saçma sapan olumsuz konuşmalara devam ediyorlar süreç mağlum çok yıprattı insanlarında dayanacak gücü kalmadığından genelde susuyolar
-
Sınav hizmetleri gib merkez binada mı OECD denilen mulakatlarında yapıldığı yerde mi?
-
@babayega evet
-
Kpss basvurusu yapmayan kimler?
-
Zorunluyuz hissiyle dusunuyoruz muhtemelen.
-
@zenginmemur benim planımda gkgy+hukuk yanında ceko,işletme ,kamu,uluslar yapmak.
-
Gecen seneki KPSS puanım yüksek olmasına rağmen girsem mi diye düşünüyorum. İlk girdiğim sene kpss puanı 1 yıl geçerli olmuştu yine öyle birşey yaparlar mı acaba
-
@ckmkerdal O özel bir durumdu ve sınavdan önce söylediler
-
@monopolcü çünkü haberler ve duyurulara ekleme yapılıyor.. normal haberlere bakarsanız 15 mayıs duyurusu CB kararı var. O yüzden.. her erorda lütfen hemen heyecan yapmayın. Normal habere ekleme yapılıyor olabilir
-
@redcrossbjk normal anasayfa ve duyuru kısmı hata vermedi ki zaten sadece sınav duyuruları hata verdi ama hiçbir yeni haber de eklenmedi ️
-
@başkent1910 https:// www. gib. gov .tr/1106-sayili-cumhurbaskani-karari-resmi-gazetede-yayimlandi normal haberlere de ekleme yapacakları zaman eror veriyor hocam ve ekleme yapıldı linki attım 15 Mayıs eklemesi.. oraya da ekleme yapılsa sınav duyurular kısmı eror veriyor
-
@redcrossbjk haberi gördüm zaten de şimdi anladım ne demek istediğini ️
-
Yine tertemiz bir sessizlik ^^ Çalışma var bilgisi bile yok.
Hergün sabahtan başlayarak enerjimiz de saaatlerle tükenip gidiyor.
Sonra yine başa sarıyoruz.
Ve inşallah tüm bunların sonunda bunun için mi bekledim' demeyiz. -
Dostlar gonderimi begenenleri nasil görebilirim Biraz konu dışi ama
-
Bi ariyim bakim ne dicekler.Dahili numaralar neydi unuttum bilen yazıversin.
-
@zenginmemur işsiz memur
-
@açıklanmadı hakikaten oyle olduk.