2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Dostlar gonderimi begenenleri nasil görebilirim Biraz konu dışi ama
Kimse bimiyor mu?pareto hocamada her seyi soramam
-
@ceteris ilana o şekilde çıkıldı, kurumu arayıp soranlara bir önceki yılın puanıylada başvuru yapabileceklerini söylediler ve başvuruyu kabul ettiler.
-
@istatistikçik 0 (312) 387 33 45 dahili 1330 - 1336 - 1341 - 1344 - 1345 - 1347 1348 - 1349 - 1350 - 1351
-
Ya arkadaslar ben mulakat beklemiyorum ama hala sizin sonuclar acıklanmadı. Niye acıklanmıyor yanı? 2000 kısılık gelen ılanda 2016 puanıyla o zaman kısa sürede acıklanmıstı. Ne oldu da bu kadar uzadı da uzadı gercekten bılmedıgım ıcın soruyorum. Vallahı Allah sıze sabrı iyi veriyor. Insallah bu surecte uzun suredir emek veren ve cok ihtiyacı olanlar atanır. Bızım durum daha vahim. Bakar mısın 2018 sonucları acıklanalı 9 ay olmus. Hala ortada gelmesı gereken ılanlar yok. 2016 dan beri surecteyım. Bu kadar agır ve yorucu bir sene hatırlamıyorum. Enteresan gercekten..
-
aradım,hareketlilik yok şuan diyor.
-
@istatistikçik Olsa da söylemezler zaten.5 dakika sonra açıklanacak olsa bile söylemezler
-
@tükendikagrubu kim diyosa yalan soylemis.Sana 2016 alımida cok uzun surdu.Bur kere ilan gec geldi sadece mulakat 10 gunde aciklanmisti ama o alimdada surev en az 1.5 yilla sonuckandi
-
Hizli surec sudur dostlar.Kpss 2019 yapılir sonuclar Agustos sonunda aciklanir.Eylul 15i yada sonu gibi ilan yada ilanlar gelir.Sinavlar Kasim gibi yapilir.Sonuclar Kasim sonunda aciklanir.Mulakatlar Aralikta yapilir.2020 Ocakta sonuckar belli olur.2020 subatta guvenlik sorusturmasi v.s yapikir.Martta is basi surec boyle islese kimse bikmaz kimse bir sonraki kpss basvurmaz.Ama son 5 yildir surec rezalet seviyseinde.
-
Hâlâ açıklanmamış olmasına ve bu sessizliğe inanamıyorum yahu.Ya siz geçen sene de aynı çalışmayı yaptınız 2000 kişiyi 10 günde açıkladınız,ne değişti?Dahası yükünüz hafifledi,geçen senenin yarısı alınacak bu sene..Aklım almıyor normal şartlarda süre kısalması gerekirken böyle sebepsiz uzamasını aklım almıyor,kendimi buna bir türlü ikna edemiyorum.
-
@zenginmemur ben mulakat sonucunun acıklanmasındam bahsettim zaten.
-
@tükendikagrubu bnde bir sey demedim.Sadece 2016daki alimda cok sanciliydi
-
@zenginmemur evet o zamanda gec gelmıstı ılan. Sınavda 2017 mayısta oldu. İnsanı çıldırtıp sonra süreci tamamlarlar. Allah yardım etsin herkese.
-
@moonlight Kardesim bunun temelde iki büyük sebebi var. Birlikte açıklanmak istenen sınavlardan birisi çok ince elenip sık dokunuyor. İkincisi ise başkan yardimciliklarindaki degisimin sureci biraz sekteye uğratması. Gib'deki radikal değişiklikler pek çok kez bize denk geldi bu da bizim sanssizligimiz
-
@kaimoğlan hocam sizin fikriniz yok mu ne zaman gelecek
-
@musgraveyen Ben duyduğumu da yorumumu da soyleme taraftarı değilim artık inşallah en kısa zamanda gelir cok yorulduk çünkü
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Kimse bimiyor mu?pareto hocamada her seyi soramam
şuan çalışma yok arkadaşlar gelen giden de yokmuş bakalım bugün gelip uzun saatler çalışacaklaar mı.?
-
Kafama sıkacam ya az kaldı yemin ederim
-
@kaimoğlan tamam guy aciklansin once.Dguy ince elensin
-
@zenginmemur Olabilir fakat ilintili sınavlar. Ortak bir sürü aday var belki de bu düşünülüyordur.
-
İnce eleyip sık dokudukları şey ne ki bir adayın gvs si olumsuzsa onu listeden çıkarırsınız sonra kalan adaylar arasındAn değerlendirme yapıp belirlersiniz bu kadar zor olmamalı bu isim belirleme