2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@dguycu hasbinallah yarebbülalemin Allahım sana havale ediyorum bu arkadaşı ya sabır...
-
@dguycu ahahah helal sana valla güzel kafa buluyorsun milletle eminim keyfin yerindedir:) Alma alma mazlumun ahını yarın belki üzülen sen olursun
-
@dguycu hocam merak ettiğim şey şu; sahiden duyum alıyorsun lakin yanlış mı alıyorsun, diğer ihtimalle de insanlara mı takılıyorsun ?
-
@ilanmılano uzadıkca insanin aklina geliyor malesef.
-
@dguycu dostum amacin ne bi diyosun beklemeyin uzun süre sonra yarin olabilir diye insanlari heyecanladiriyosun.Elbet bir gun aciklanacak ama senin duyumun ilk soyledigin ve ordada dedin uzun süre beklemeyin ben bunu bilirim
-
Arkadaşlar yaşının gereği ciddi bir şeyler yazacak olan yok mu? Ayıp oluyor artık, anlık hislerinizi duyum gibi yazmayı bırakın lütfen, ciddiyetle duyumlarını paylasanlari ayri tutuyorum
-
@dguycu t.k yi andıran bir ifade olmuş.. sus biraz artik
-
@aylin vardır elbet de link potansiyeli çok olan suyun önüne geçmek istemiyordur;)
-
@refik-soydam hocam sizin 16mayısa kadar söyleminiz duyum mu peki? Duyumsa kendi duyumunuz mu yoksa yazılanlara istinaden bir söylem mi?
-
@refik-soydam yeni ilan imkansız ifadesinde kaldı kitleler... Nasıl olacak
-
@strtmn imkansızlık sadece kpss e kadar;) yoksa İstanbul ile bu yıl gelir ( garanti il;)
-
@dguycu Aile üyelerini hiç mi sevmiyorsun anlamadım.
-
@nonbisinidem ben millete göre yazmam hocam... ortamın uygunluğuna göre ne yazabilirsem kuşağıma geleni yazarım. Yazamaz isem de yazacak birine iletirim;) inşllh hayırlı olur bekleyenler için ve Yen'i adaylar İÇİN.
-
@refik-soydam meali 2019 içinde gelir ama KPSS ye yetişmez mı demek acaba
-
@modigliani-0 geliştirdiğiniz tüketici teorisinden daha anlaşılır yapabildiğine sevindim;)
-
@refik-soydam retoriklerin duyumların kadar keskin öyle olsun, soru sorduk cevap aldık. Eyvallah.
-
@dguycu Kardeşim, vurdurtacaksın kendini. Demedi deme ️
-
@DGUYCU Biz insanların umutlarıyla oynamayalım, zor günlerini daha da zorlaştırmayalım diye kılı kırk yararken, kimsenin bu beklentilerini bu şekilde oyuncak etme hakkına sahip değildir.
Her duyduğumuz olumlu/olumsuz haberi "Bugün şöyle oldu, bugün böyle oldu" diye yazsak buraya ya da süslü cümlelerle buraları doldursak en az bizim kadar başı döner herkesin. O nedenle bu hassasiyeti göstermeyen, bir anlamda insanlarla dalga geçer gibi davranan kimseye burada ihtiyaç yok. Önce bi parazitleri temizleyelim frekans netleşsin.
Herkese iyi forumlar dostlar. Gel gelelim bizdeki bilgilere bir çok açıdan sona gelmiş görünüyoruz dostlar. @refik-soydam dostumun işaret ettiği tarihler benim işittiklerimce de makbul. Ben biraz daha esneterek bu hafta -umarm- bu iş biter diye düşünüyorum tüm duyduklarımı toparlayınca.
-
@kaimoğlan Tuğrul hoca bu hafta biter diyor
-
@paretowilfredo eyvallah hocam bütün duyumlar bu hafta içini işaret ediyor