2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@refik-soydam teşekkür ederiz hocam
-
Bugün kaç tweet atıldı acaba?
-
Artık rezidans değil su arıtma reklamı çıkıyo. Onlar bile ümidi kesti biz kesemedik.
-
@ezo evi aldık içini döşüyoruz
-
@walrass06 bana hala rezidans çıkıyor
-
yeni mahallede oturan biri varsa gitsin baksın ışıklar yanıyor mu. güzel bir sinerji yaratalım.
-
@monopolcü, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bugün kaç tweet atıldı acaba?
11bin civarıdır hocam. En son gördüğümde bitmeye yakındı 10bin+ gördüm.
-
@refik-soydam duyumunuza göre bugün açıklanacaktı. Umutla bekleyelim mi yinede hocam.
-
Arkadaşlar bugün çok güzel bir sinerji yakaladık lütfen iftardan sonra da Twitter a yüklenmeye devam
-
Şimdi akşam çalışma olmadığı için akşam ve gece açıklama beklemeyiniz uykunuzu alınız diyorlar. Şunu çok merak ediyorum kaldı ki 2017 nin grubunu didik didik araştırdım ve sınav açıklanma anına kadar konuşmalara baktım. Kimse de gece 3.30 civarı ışıklar yanıyor falan yazmamış. Bence ne zaman geleceğini kimse bilemez. Varsın uykusuz kalalım..
-
@taylor bugune bekelmeyelım arkadaşlar, üstadlar gitmiş. yarına daha güzel olacak umarım.. esnekliğin ne kadar olacağını yarın öğrenmeye çalışırım
-
@denetcii hocam o dönemi hatırlıyorum. Şimdiki gibi herkes umudunu yitirmişti. O gece hiç unutmam gece 2 de yatmıştım hiçbir ses yoktu. Sabah bir kalktım acıklanmıs. Tugrul Kocer de gece 3 lerde açıklanacağını dair gir sey yazmıştı galiba ama
-
Listeler hazırlıklar tamamsa illa kuruma gelip üstatların burada çalışma yapmaları bana da çok mantıklı gelmiyor. Geçmiş dönemlerde de 3.30 da sınav sonucu açıklanmış. Bence onay verildiği an yetkili insan kaynaklarında bulunan memurun evinden bile yapabileceği işlem. Bugün ve yarın gelmesini bekleyip sonunda kendimizi boşluğa bırakabiliriz diye düşünüyorum :))
-
@gannicus hocam o haftaya kalacak demiş yazışmalarda öyle diyorlardı
-
Yarın,
Yarın,
Yarın...
Diye diye kaç gece daha geçireceğiz biz? -
Bugün de sonuçlar açıklanmadı anne.
-
İsim belirlemek bu kadar zor değildir mülakata giren adaylar belli her ilin ayrı listesi var yani iki kişi çalışsa 4-5 saate isimleri belirlerler başka birşey olmalı bu kadar uzun sürmez
-
Bu kadar uzamasina gerekçe hicbir sey olamaz artik,surece dair masum tahminlerde bulanamiyoruz artik,cunku hicbir kurum makul surede sonuc aciklamaz oldu!
-
Tugrul Koçer ne twiti atmıştı da hocam niye twiti sildiniz diye soran olmadı falan diyorrr ?? Twiti yakalayan var mı silmeden önce
-
@denetcii öyle de olabilir tam hatırlamıyorum, elendigim için o dönemi aklımdan silmeye calıstım baya