2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
insanlar ciddi ciddi wp grubuna katılıyordu, yeter ! diyordu artık bi bitin diyordu
vatzapp grubu:
istanbul da pahalı yea hehehe.
aynen heheh.
olsun işsisiz hehehe
senin kaç geldi hocam hehehe
hehehe
he
h
... -
günlerdir söylüyorum yine söylicem sürekli söyleyeceğim arkadaşlar vmy için etkinlik yapalım bişi yapalım bakın eğer vmy de aradan çıkarsa 3ü içinde mülakata kalanların en az %75i iş sahibi olur müthiş bi oran vmy giren girmeyen herkes kazançlı çıkar şunun nolur farkında olun. @paretowilfredo hocam sizden ricam bu konuda bizleri örgütlemeniz etkinlik için. bu konu çok önemli, insanlar farkında değil henüz.
-
@jkeynes arkadaşlar diğer başlıklarda facebookta twiterda siz de dile getirin bu durumu lütfen 1000 kişilik guydan 500 kişinin elini çekmesi ne demek farkında değil misiniz ? dguy’u saymasan bile 1500 kişiden 1000i iş sahibi olması demek müthiş bir şansımız var demek ki dguyu saymadım bile. Bu yıl mülakata kalanlar olarak şansımız hiçbir yıl olmadığı kadar yüksek. Bu sebepten ötürü hem bakanlığı bu konuda bilgilendirmek guydan önce vmy dguy süreçlerinin tamamlanması için baskı oluşturmamız şart bu fırsat bir daha ele geçmez. Ben 79.9 ile vmy başvuramadım ama her platformda desteklerim çünkü 1. derecede beni de ilgilendiriyor dostlar lütfen birlik olalım.
-
Arkadaşlar mülakata giderken diplomamizin aslını yada çıkış belgesini götürmeniz gerekiyor mu bilen var mı? Diplomam kayıp çıkış belgesi zaten yoktu elimde diploma olduğu için
-
@beyzi01 gerek yok hocam .kimlik yeterli.
-
kardeşim vmy için etkinlik yapalım iyi hoş da şimdi ilan etseler bile tarihini en az 1 2 ay verirler sınava girdik açıklandı filan derken zaten guy mülakatına gireriz ve açıklanır vmy bu saatten sonra etkilemez diye düşünüyorum keşke dediğin gibi olsa çünkü ben vmy istiyorum
-
@alpagu vmy ve dguy bitene kadar guy sonuçları açıklanmaz belki 6 ay sürsün ama açıklanmasın olmayacak bişi değil. guy, vmy ve dguydan önce açıklanırsa zaten 1000 kişilik guya 300-400 kişi gider alımın en az %50si boş kalır bana göre. Bu sebeple bunu maliyeye anlatmak gerekir ki farkında olmadıklarını da sanmam ancak biz keşkeye bırakmamak adına baskı yapmalıyız.
-
@jkeynes yok kardeşim o dediğin imkansız işte sen bireysel düşünüyorsun kendi açından haklısın da belki ama guy mülakatları en az 3 4 ay sonra olacak o arada güvenlik soruşturması filan yaparlar ama sonuçları 10 güne açıklanır süre çok uzayınca millet deliriyor çoğu işsiz biran önce gelecek kaygılarını ortadan kaldırmak istiyor hadi ben bu konuda rahatım çok şükür işim var ama şartlardan ötürü değiştirmeye çalışıyorum bi de memleketime gitmek için artık sabırsızlanıyorum anlayacağın o iş biraz yaş
-
@alpagu aynı fikirde değilim her sınavı ayrı ayrı değerlendireceğini düşünmüyorum bakanlığın aynı kişilerin tüm sınavların kazanmasına izin vereceğini sanmam 2016daki guy mülakatında komisyon bana, başka kazandığın sınav var mı diye direk sordu o sebeple bu duruma da dikkat edeceklerdir eminim.
-
Kahramanmaraş için Arkadaşlar
https://chat.whatsapp.com/6JqkFrNFob73wIly1w3iT1 -
Arkadaşlar hamile olup mülakata girecek olanlar bana özelden yazabilir misiniz ?
-
@toranj
hocam ben de Ankara guy grubundayım ancak forum adına da illere ait guy başlıklarının daha aktif kalmasından yanayım. Buradaki herhangi bir paylaşım dışardan diğer mülakata kalan arkadaşlar için de faydalı olacaktır diye düşünüyorum açıkçası. Whatsapp grubunun durumunu bilmiyorum ancak daha kalabalık bir grup burada muhtemelen daha rahat oluşacaktır. -
@erhankestevur teşekkür ederim.
-
@möözun açıkçası ben de ondan yanayım. ama olaki bilgi akışı , haber, duyum daha fazla olursa orda diye eksik kalmayalım diye kurdum. ama eğer önemli bişeyler olursa mutlaka buraya yazmalıyız bence de. ki zaten yine en önemli bilgileri ben şahsrn burdan ediniyorum
-
@toranj
Evet hocam. Ek olarak da oranın 100 ya da 200 kişisinden ziyade, buradaki başlıkların aynı sayıdaki kişisi daha da az yorucu olur.
Dediğiniz gibi buradaki başlıkları mahrum bırakmayalım. Aktif olsun kanaatindeyim. -
bursa için de mülakat grubu yok sanırım bursa bu sene çok sessiz. bursa kırgın. bursa dargın. 73 e düşürmeyin beni diye ağlıyordu. ve eskişehir... o da ağlıyordu
-
@hahamas watsapp grubu yok diyecektim pardon.
-
@jkeynes o zaman yanlış biliyorsun kardeşim benim arkadaşım geçen sene guy izmir sgk teftiş vmy hepsini kazandı tek sgk denetmen yardımcılığından elendi onda da guy kazananları almamışlar e haliyle zaten sgk teftiş şuan çalışıyor üzerine iş teftiş yazılısını da kazandı mülakata girmedi yani kurum bakmıyor malesef bu vmy kazandı guydan eleyeyim filan olmaz belki dguy ile guy olabilir ama vdk ayrı
-
@möözun o zaman haberleşmeyi burdan yaparsak illaki insanlarda öyle alışır diye düşünüyorum hocam
-
@hahamas hocam Bursa yazdıysanız size zahmet grup kurar mısınız:)