2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası geçen sene 3 ay sürdü hocam inşallah öyle olmaz
-
2 ay önce açıklanan avukatlık mülakat listesinin bile daha tarihi belli değil hepi topu 71 kişi hemde. Bizim süreç bu sefer baya uzayacak heralde.
-
@istatistikçik haftaya da açıklamazlarsa yine bakana bakan yardımcısı an yazalım Twitter’dan mülakattan sonrada açıklanması için yazarız keşke istemeden bişeyler olsa
-
@köyün-ağası Bir ülkede her şey belirsiz olur mu arkadaş.Vallahi yoruldum dinlenmek için askere gitmeyi düşünüyorum o derece yoruldum
-
@istatistikçik valla tarih belli olsa bende askerliğe ona göre basvuru yapacam da hep bir belirsizlik
-
@gannicus mülakat 2 ay sonra yapılacak diyorlar facede öyle yazmışlar
-
@köyün-ağası hangi sayfa hocam?
-
@köyün-ağası aralıktan önce yapılacağını sanmıyorum
-
@köyün-ağası 2 ay sonra yapılacaksa iyi bence sanmıyorum ama belki dguy ve Guy mülakatını ard arda yapıp listeleri öyle ayarlarlar
-
#VmySınavTarihiAçıklansın
Buyurun Arkadaşlar
-
KPSS a grubunda guy olan biriydi yanlış hatırlamıyorsam.
-
@mahlaki yine şahane katilim var hocam
-
@duyguuu37 sormayın... Belliydi zaten katılımın az olacağı paylaşımlara beğeni atan yoktu ama yinede yapalım dedim neyse artık yapacak bişey yok...
-
herkes mülakata hazırlanmaya başladı sanırım ses seda yok burda
-
@busus bu mülakatın hazırlığı ancak takım elbise kravat hazırlığı olur çok iyi çalışıp her şeyi bilmenin bir garantisi de yok maalesef
-
ama çalışmamakta olmaz takım elbise kravat kurtarmaz. sorulan sorulara cevap veremezsen kapıyı gösterirler adama
-
@bohr hiç bir soruya cevap veremeyip guy olan tanıdıklarım var
-
cuma akşam saat 9 da #1000sgkdenetmenyardımcısı etkinliği vardır etkinliğe katılalım başarılı bir etkinlik olursa guy ve dguy mülakatlarla ilgili etkinlik yapalım ki süreçleri belki hızlandırırız bu sayede guy ve dguyun tekrardan ilan gelmesini sağlayabiliriz onun için cuma akşamı önemlidir
-
@köyün-ağası şöylede bişey var ama hiç çalışmayıp soruları cevaplayamayıp odadan çıkartılanda var. demek istedigim çalışıp girmek. boyle yok takım elbise yok kravat boşaa ders çalışıyonuz filan heves kırar. böyle söylemlerle referansı olmayanların, insanların çalışma hevesini kırmayın.
-
@bohr ben son 3 mülakata sabah akşam çalıştım mülakatlar da iyi geçti soruların hepsini bildim yine elendim siz çalışın