2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Kpss başvurusu yarın bitiyor bugün açıklansa güzel olacak
-
Yaprak kımıldamıyor yav. Hayret bir şey.
Her sene mülakat öncesi kimseye haber vermeyeceğim diyorum bir şekilde etrafımızın haberi oluyor. En ufak bir iletişimde hemen soruyorlar sonuç ne diye.. 4 yıldır güzel haber bekliyor insanlar benimle birlikte. 14 gündür cektigimi bir ben bilirim bir de Allah. Rabbim hepimize sabırlar versin. En çok da kazanamayacak olanlarımıza..
O listelere bakıp da ismini bulamamak nasıl bir duygu çok iyi biliyorum. 70 kişilik listeye 10 kere baktığım oldu. Inşallah bir daha yaşamayız. Yaşayacaksak da rabbim dayanacak güç versin. -
@davetsiz çok güzel demişsinizve sanki açıklancak gibi konuştunuz rabbim hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısını nasip etsin
-
Her gün açıklanacağina inanıyorum inanıyorum olmuyor umudumu yitirmek istemiyorum
-
@davetsiz acaba ismimi baska il e mi yazdılar diye de her ilin listesinde ismimi aramıştım
-
@moonlight bende gerçek neyse onu öğrenmek istiyorum.
-
@davetsiz kardeş senle tartıştık ama sana da çok dua edicem. Hakkında hayırlısı olsun.
-
Tuğrul hoca çok sessiz bugün umutlanıyorum:)
-
@davetsiz hocam ayni durumdayiz.Komisyon inşallah daha önce elenenlere biraz vicdanli davranmis olur
-
@duman birazdan yazar çalışma sona erdi bugün de beklemiyorum diye
-
@köyün-ağası ben de şey yapmıştım. Hani soyad sırasıyla yazılıyor ya isimler.butun isimlere tek tek bakmistim. Belki başka yere yazmışlardır diye
-
@birgaripiibflii soyad sırasina gore degil ki kazananlarin basari sirasina göre degil miydi
-
@zenginmemur evet mülakat sonuçları başarı sırasına göre
-
herkes açıklancak gibi konuşuyo heycanlandım
-
Totem yapsak gelir mi
-
Tam gibin sonuç açıklanma saatleri sinerji yaratalım
-
2017'de açıklanırken dinlediğim şarkıyı açtım benim totemim bu kadar
-
@istatistikçik o zaman bende uyuyim 2017 de ki gibi totem olarak
-
Bende umudumu kesmiş numarası yapıyorum totem olarak
-
@zenginmemur yazılı sınav soyisim sırasına göre, mülakat sonuçları başarı sırasına göre