2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo Hadi inşallah bu gece bu tatlı bekleyiş biter:)
-
@refik-soydam Teşekkür ederim hocam
-
@simpeya ahahah çok güldüm hocam ya böyle zamanlar da denk geliyor ama o ayarlasak ınanın olmaz
-
16 Mayıs 2019 kriter değil , herkes yanındaki “20 Ekim 2018 tarihinde..” diye başlayan yazıya bakıyor :))
-
@simpeya hocam valla hemen cagırmadılar ama yarın ben gıdıp gönullu hızmet yapıcam bütün arkadaşlar için tutsun dıye
-
@iktisadihatun Resmen amme hizmetine dönüştü bu iş herkes bir şeyler yapıyor. Çok tatlıyız ya
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@modigliani-0 üstad o binaya yarın hiç uğramama gibi bir durumu yaşatmazsa evet:)
-şom ağız açık-
Yıllık izine falan çıkmasın :)) Bunu bi Kurumda yaşamıştık geçmişte ciddi ciddi. Bilgi alacağız üstattan bi konuda ki o ara da ilanın geleceği dönem tam. Adam iki hafta izin aldı gitti.
-şom ağız kapalı-
-
@simpeya valla oyle yeter ki milletimiz faydalansın demeye başlıcam şimdi ortalıkta
-
@paretowilfredo Kardeş ne dedin ya uyuma dedin resmen
-
Mülakatta neler yasadigini düsunup kotu gecti animsayanlar kimler?
-
@zenginmemur iyimi kötümü bilmem de 9 soru sordular hepsi de yorum sorusuydu 15 dakkadan fazla sürdü ne anlama gelir bilmiyorum
-
@paretowilfredo Ramazan'da kimse izin almaz hocam. Istisna olmaz olmayacak tüm pozitif enerjimi evrene gönderiyorum şuan.
-
@paretowilfredo bu zamanda izin vs almasın vekaletname işi vs uzun iş;) bir patates mühürü bir imza hayırlısı ile sonra tatil;)
-
@istatistikçik benim de tam tersi 5 dakika sürdü mülakat çıktığımda "herhalde elendim daha fazla tutma gereği duymadılar" diye düşünüyordum hala da kazanamayacakmışım gibi geliyor.
-
@istatistikçik Çok zorda sordular aslında kpss çalışıyor olsam belki cevaplardım birini ama diğeri çok zordu
-
@zenginmemur ben. Ama ben zaten hep en kötüsünü düsünürüm. Insallah sonu iyi olsun. Canları sağolsun beni terlettikleri yeter mutlu etsinler azcıkta
-
@ckmkerdal ben de aynısını düşünüyorum bu kadar terlettiler kesin almicaklar dedim.
-
@istatistikçik 13 soru soruldu ben ne ye yorayım sence 4. Mülakat bide
-
İsmail üstad bütün gün oecd binasındaydı, hayırlı haberler geliyo sanki
-
@köyün-ağası guy'dan mı 4. Mulakat?