2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo aynen hocam, çıkmadan yanlışlıktık olmasın yazayım dedim...
-
@tuntirikos Sagolun amin hocam hepimiz için
-
Evim OECD binasına yürüme mesafesinde bir uğrayıp bakalım dedik ışık mışık yanmıyor arkadaşlar
-
@zenginmemur geçen guy mülakatı 10. Mülakatıydı seçtiği il de hiç yedek liste yayınlamadılar bile sadece listede asil kazananlar vardı onda da elendi zaten sgk yı kazandı sonra
-
@köyün-ağası Yani hocam, Guyda 11 çok fazla çünkü mümkün değil, aslında 6 kez giren birini duymuştum daha önceden ama umarım başka biri de bunu benden duymaz ve bu son olur, iyice efsaneleşiyoruz çünkü elene elene :))
-
@zach, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Her şey çok mantıklı geliyor da, geçen sene sonuçların saat 3.50 küsür de açıklanması nasıl oluyor arkadaşlar Yani üstadlar aynı anda 3.30'a saat kurup, kalkıp gidip binada imza mı atıyor nedir
mesai saatlerinde sisteme yüklenip panelden saat ayarı yapılmış olabilir..
-
@jellinek, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Evim OECD binasına yürüme mesafesinde bir uğrayıp bakalım dedik ışık mışık yanmıyor arkadaşlar
Biraz önce mülakat için beklediğimiz ilk loca dahil söndü
-
@paretowilfredo hocam yanlıs anlaşılmasından bir sey sormak istiyorum. Bu iş mesela bu aksam bitmeyecek de madem, üstad lar gece gece niye oraya gidip çalıştılar ki sabah gidip çalışmak varken. Ailelerini ya da iftar sonrası davetlerini bırakıp
-
@tuntirikos sen adını altın harflerle kpss a sürecine yazdırdın senin rekorunu kıracak başka kimse olacağını sanmıyorum
-
@köyün-ağası hocam ilanlar cok az elendin mi ikinci bir sansimiz malesef kalmiyor.Bende anlamsiz bir sekilde olumsuzluk başladi ama hayirlisi olsun
-
@köyün-ağası KPSS a ya adımızı yazdırdık da listelere bi türlü yazdıramadık hocam, yaş da 28 olmuş inanır mısınız su gibi geçiyor anlaşılmıyor bile Umarım bu son olur hocam, herkes için hayırlısı olsun
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@paretowilfredo hocam yanlıs anlaşılmasından bir sey sormak istiyorum. Bu iş mesela bu aksam bitmeyecek de madem, üstad lar gece gece niye oraya gidip çalıştılar ki sabah gidip çalışmak varken. Ailelerini ya da iftar sonrası davetlerini bırakıp
Dostum Gelir İdaresi'nde @refik-soydam 'ın da dediği gibi aniden gelen çalışma istekleri olabilir böyle Bir telefona hadi bitirelim şu işi diye harekete geçilmesi. Bugün için de açıkçası Başkanlığın bir program içerisinde hareket ettiğini düşünüyorum. Şayet eğer onaylayacak herkes orada bulunsaydı taranıp gece biteceğini bekliyorduk.
@refik-soydam zehirli oku attı, aniden gelen sonuç açıklama isteği olabilir mi? GİB'te her şey mümkün. Ama yarınmış gibi düşünmek şu an için bence daha anlamlı. Çünkü eğer bitirebilecek olsalardı kısa süre içinde, çıkıp gitmezlerdi diye düşünüyorum. Beklerlerdi ve tamamlarlardı süreci. -
@zenginmemur 2014 ten beri bu süreçte olduğumuzdan bayya ilan gelirdi oncelerden son iki senedir ilan yok maalesef şimdi bir elendin mi 2 yılın gidiyor
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@köyün-ağası hocam iste komisyon bu durumu bilse sizce arkadasi 5 kez niye elesinki?Benim fikrim A grubunun geneli için net seyleri bilmiyorlar.
-
Ben de aynı fikirdeyim müsadeniz ile herkese hayırlı sahurlar ve geceler dilerim. Bu gece beklemek mantıklı değil....yarın ola hayrola büyüklerin sözü.... Allah'a emanet olunuz
-
@simpeya Benim 2. baya zorladılar.
-
@zenginmemur referansı yoktur belki
-
@köyün-ağası ama bu forumda referansi olmayip gecenlerde varmış.Hatta vmy sayistay denetcisi idari hakim.Offf hocam cogumuz cok dertliyizde neyse
-
@köyün-ağası guy mülakatıyla bende toplamda 11 mülakata girmiş bulunuyorum 8 yerden elendim 3ü henüz elemedi. 28 mülakat duymuştum inşallah o kadar olmaz benim