TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

KPSS A
    2018 guy mülakat süreci
    629
    9227
    1943822
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • J
      Jan Vesely Son düzenleyen:

@2577 hocam size gelen bir duyum var mı ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • N
        no33 Son düzenleyen:

Sevgili duyumcular burada like kasmanıza gerek yok. Bu arkadaşların niyetini bilemem ama gerçekten bu sürecin içinde olan biri böyle bir açıklama yaparken tüm ayrıntılarını yazıp paylaşır bence. Can sıkıntınızı insanların üzerinde gidermeyin lütfen. Herkes yorgun ve gergin..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • P
          piyon Son düzenleyen:

yahu size ne diyim ben bildiklerimi yazdım like kasmaktan bahsediyor he like kasıyorum 50 like daha alırsam atayacaklar beni,açık açık söyledim ben de sonuç bekliyorum çarşamba yada perşembe açıklanacak dedi çevremdekiler.Bir yandan duyum diye ağlıyorsunuz bir yandan duyum beğenmiyorsunuz,napıyorsanız yapın arkadaşlar.

A N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • P
            piyon Son düzenleyen:

siz istiyorsunuz ki gün saat dakika verelim,haberi söyleyenin tc numarasına varana kadar yazalım,bir de listede isim var mı yok mu onu kontrol edelim.Hiç değişmiyor bu kitle 5 senedir aynı,kimleri küstürdünüz içerden olup burada bilgi veren.Neyse uzatmayacağım hayırlı geceler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • A
              aylin @piyon Son düzenleyen:

@piyon bi önceki sayfada şu güne kadar beklemeyin yazıp kaybolan arkadaşaydi tepkiler, öncesi başka bi arkadaş iptal olacak gibi bir şey yazmış, soru soranlara cevap yok, haliyle insanin sinirlerini yıpratıyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • N
                no33 @piyon Son düzenleyen:

@piyon sen gereksiz üzerine alınmışsın arkadaşım. Senin iletin ne zaman, yapılan yorum ne zaman, yorumda sana söylenen bir şey mi var vs vs bir bak istersen. Tehditlerin de seni bağlar umurumda değil.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • P
                  piyon @no33 Son düzenleyen:

@no33 cümleye sevgili duyumcular diyerek başlayıp,aktif üyesi 50yi geçmeyen bir forumda ‘like’ kastığımızı söylüyorsun. Duyumu bugün paylaştım senin gönderin de hemen bir sonraki sayfada.Ayrıca yazdıklarımda tehdit nerede akıl tutulması mı yaşıyorsun?

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • C
                    Colbert95 @piyon Son düzenleyen:

@piyon duyumlarını söyleyen arkadaşlara kendi adıma çok teşekkür ediyorum bu sürece kadar onlardan gelen birkaç cümleyle ayakta kalabildik. Ancak kendi görüşünü doğrudan beyan eden arkadaşlar yok mülakat iptal olacak, yok şu zamandan önce ilan gelmez beklemeyin tarzında bir şeyler paylaşıp, insanların vicdanları ile oynayanlar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Onlar mümkünse hep sussun!!

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • S
                      ShankS Son düzenleyen:

Troll duyumcular v3 onlara inanan saf arkadaşlar.Bu durum hiç değişmeyecek galiba

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • D
                        deepblue Son düzenleyen:

bende 2 yıl önce bugünlerde guy sınav sonucunun acıklanmasını bekliyordum.şimdi işe başlayalı 1.5 yıl olmuş.güzel günlerdi

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • M
                          mami1616 Sayıştay Denetçileri @deepblue Son düzenleyen:

@deepblue Sizi tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum

• G
                            guymagdurubiri Son düzenleyen:

artık bitsin bu belirsizlik....

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Z
                              Zach @guymagdurubiri Son düzenleyen:

@guymagdurubiri Başlık da epey sessiz. Geçen seneki ekip daha aktifti maalesef.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • K
                                kaldorhicks Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam nerdesiniz 🙂 İçimize biraz su serpseniz ne güzel olur 🙂

• M
                                  mami1616 Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

whatsaapçılara kızıp bizi bilgisiz bırakmayın .

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • G
                                    guymagdurubiri @Zach Son düzenleyen:

@zach aynen umarım bu sessizlik bozulur ne bi duyum söyleyen var ne de açıklama yapan

• S
                                      sandviçyiyenadam @mami1616 Son düzenleyen:

@mami1616 WhatsApp grupları yüzünden buraya yazan yok.

O M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • O
                                        Ozkan1983 @sandviçyiyenadam Son düzenleyen:

@sandviçyiyenadam günlerdir whatshap tada hiç yazan yok. sanmayınki orada bi şeyler dönüyor. kimsenin bi şeyden haberi yok ondan böyle durgun.

• M
                                          mami1616 Sayıştay Denetçileri @sandviçyiyenadam Son düzenleyen:

@sandviçyiyenadam Sayın yöneticiler gruba kızdı onlarda yazmıyor tuhaf bir durum var ortada .

• S
                                            sssld Yasaklı Son düzenleyen:

Bir zamanlar bularak DUYumluktu. Artık eshamesi yok 😕

• 1
                                            • 2
                                            • 308
                                            • 309
                                            • 310
                                            • 311
                                            • 312
                                            • 461
                                            • 462
                                            • 310 / 462
                                            • İlk ileti