2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@872 bilgi zaten yasak biliyorsunuz arkadaslar sadece kasımda olmucanı söyleyebilirim dedı gib sınav merkezi ileri ki aylarda dıe söyledi
-
@maliyeüstadı nie olmasin ki yasal sure yokmus aramıstum daha önce sozluye hak kazanıldıgının ilanın dan 15 gun icinde yapamazlarmıs onun harici hemen sınav yerlerini acıkşayop istedikleri zaman yapadabılıyorlarmıs Kasım 8 deyiz daha
-
@872 Yani gittikçe İyi olacağa Yere Gittikçe Daha kötüye gittiğimiz için Olabilir yani
-
@milton tabi hocam olsun hepimizin sabrı tükendi. bende bir an önce olmasını istiyorum umutsuzluğumu ıfade ettim.
-
@intermilan Ocak ayı inşallah
-
@firito ocak ayının başında mı birde mülakat tarihleri ne zaman açıklanır?
-
bazı arkadaşlarımızın durumu zor olabilir arkadaşlar Allah kolaylık versin ama mülakatların geç olması taraftarıyım ben. dguy'un önünde şu an 2 3 tane mülakat var bunların sonuçlanması en az 40 50 kişinin aradan çıkması demek. gönlüm ocak ilk haftadan yana. hayırlısı olsun hepimiz için
-
@ceks74 hocam mülakatların bir an önce yapılıp sonuçlanması herkesin yararına emin olun
-
@intermilan Aralık ayının başında açıklanır
-
Arkadaşlar genel söylentiler kasım sonu mülakat tarihlerinin açıklanacağı ,mülakatların ise aralık ortası hatta sonuna doğru olacağıdır.Umarız doğru söylentilerdir.Bence Twitter etkinliklerini sıklaştırıp mülakat tarihinin öne çekilmesini sağlamalıyız.
-
Bende GUY ve DGUY mülakatlarının SGK denetmenlik ilanından önce sonuçlanmasını istiyorum.Çünkü DGUY olan denetmenliğe başvurmaz Şartları daha iyi olduğu için GUY olan arkadaşlarda son alımda hiçbir GUY’u almadıkları için belki başvurmaz Ve SGK’da biraz daha fazla Kişinin umudu olur
-
Valla bundan once su sundan once bu olsun diye hesabim yok artik hak kazandigimiz su mulakatlar olsun,belirsizlik fazlasiyla yoruyor,bir dunya ders calistik aldigim kitaplara issiz halimle ne paralar odedim kendimin ailemin psikolojik sureci ayri dert,kamuda calismak icin bu kadar istekli basarili ve bu kadar ezilen bir ekip daha yok,su forumu okuyan hic guy ya da ne bileyim daha ust yerlerde bir arkadasimiz yok mu,surec ne halde bilgi verecek,hakikaten derste calisamiyorum artik ce surec uzadikca referans arayan kisilerin bin kat daha sansi artiyor buda ayri dert!
-
@batistuta10 Geçen seneyle kıyasladığında artık açıklanma tarihi geldi demek ki bu sene DHA da uzayacak
-
Aranizda guylar varsa yardimci olabilir mi guy ne is yapar?
-
@biriibfli guylar çalıştığı birime göre görevleri yerine getirir. Eğer vergi dairesinde çalılırsan vergilendirme, sicil kayıt, evrak, muhasebe, icra ve borç takip gibi servisler vardır. Bu servislerde gerekli işleri yapar. En yoğun ve vergi mevzuatı açısından en iyi vergilendirme servisidir. Sicil servisi de yoğun çalışır. Yani en azından benim dörev yaptığım yerde öyle. Onun dışında vergi dairelerinde kimin gelir uzmanı kimin gelir uzman yardımcısı kimin memur olduğu pek de önemli değildir. Herkes aynı işi yapar. Ancak başlarda bişey bilmediğimiz için tecrübeli kişilerle aranı iyi tutman gerekir. Ek olarak müdür size arşive gönderebilir, danışmada çalışabilirsiniz, santralde durabilir hatta veznede bile görev alabilirsiniz. Kısacası guylar her işi yapar.
-
@frustration cok tesekkur ederim hocam
-
Arkadaşlar Berat Albayrak son twit altında dguy ve guy için tepkimizi dile getiriyoruz destek olalım lütfen
-
HADİ İİBFLİ KENDİN İÇİN BİRŞEY YAP
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
BAKANIN TWİTİNİN ALTINA YORUM ETKİNLİĞİ BAŞLATTIK . YENİ İLAN İSTEYENDE YAZSIN MÜLAKAT SONUCU BEKLEYENDE BİR KAÇ TWİT KİMSENİN ELİNE YAPIŞMAZ . BU BİZİM EKMEK KAVGAMIZ VE EKMEĞİN SİYASETİ OLMAZ ... -
@maesteo Umarım en kısa süre içinde mülakat tarihleri açıklanır.
-
İlk dguyun mülakat tarihleri belli olsun da umarım en kısa zamanda açıklanır ve 2. alım süreci başlar 83 puanla akbaba misali bekliyorum