2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@2577 evet hocam dile getirmiştiniz hatırlıyorum.Peki ufukta yeni alım gözüküyor mu?Maliye Bakanlığının tüm pozisyonları için(guy,vmy,dguy,mhuy)
-
@otuzyılsavaşı tebrik ederim hocam ben sizin surecte oldugunuzu bilmiyordum:) kendim kazanmis kadar sevindim:)Allah yolunuzu acik etsin
-
58.defa bakışım ama yok..
-
Çok guzel bir mulakatti ama nasip olmadi hakederek kazanan arkadaslari tebrik ederim yolumuza guy olarak devam edecegiz.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Nihayet bu süreç de bitti. Mülakatta olmamama rağmen sizin gibi heyecanlandım. Şimdi 2018 puanlarını kullanma zamanı insallah
@pareto_wilfredo dostumuzdan içişleri alımı bekliyoruz -
Arkadaşlar alakasız biliyorum ama önemli adalet kontrolörlük ten feragat ederseniz çok sevinirim kazanan arkadaşlarım hakkınızda hayırlısi olsun ramazan gününde
-
@duyguuu37 hocam adınıza çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun çok çok tebrik ediyorum
-
80 kişi alınmamış
-
Sınavı 2 soruyla kaçırdım. Heyecanla bende takip ettim. Kazanan arkadaşları is hayatında tecrübemle diyorum hayırlı insanlarla is arkadaşlığı yapacağınız meslektaşlarla karşılaştırsın. Zira ne işi yaparsan yap mesai arkadaşın amirin sorunlu insansa huzurun olmuyor. Tekrardan kazananları Tebrik ediyorum. Allah hayirli etsin .
-
Arkadaşlar ben mühendislikten girmiştim mülakata. DGUY'u kazananlar arasındayım ama bu süreç bitene kadar başka bir kurumu kazandım ve oraya başlamak üzereyim. Yedekler olacak mı? Olacaksa feragat edeceğim... Kazananları da tebrik ederim. Allah hayırlı etsin.
-
@balans-etkisi hocam coook tesekkur ederim darisi en kisa surede size
-
Kazanan Arkadaşları Canı gönülden Tebrik ediyorumm. İnşallah yaşadığı süreci Unutmayan Arkadaşlara Nasip olmuştur. Bizlerede kısa sürede Nasip olur. Tabi İnşallah Yeni İlanlara Başvurmazlarsa Mülakatı olmayan arkadaşlarda Allahım daha Hayırlı yerler Nasip etsin..
-
Arkadaşlar ne zaman göreve başlanılır?
-
@elisa
çok teşekkürler hocam lanet olsun ki kazandım :))
darısı başınıza hocam. daha da güzelleri sizin ve tüm emek veren kardeşlerimin olsun.tekrar çok teşekkürler. -
@sbf1983
çok teşekkürler hocam Allah razı olsun,o yüce gönlünüze göre versin.sağ olun var olun.sizin de yolunuz açık olsun.bir ömür mutluluklar diliyorum:)) -
@otuzyılsavaşı Allah sizden de razı olsun hocam
-
Kazanamadığıma üzülmüyorum
Pek hakettiğimi düşünmüyordum
Ama kontenjanın doldurulmamasına çok kızıyorum
Diğer kadrolarda sırf oy potansiyeli var diye alımları gereksiz gereksiz abartanlar
A grubu alımlarında üçün beşin hesabını yapıyorlar
Bütçe birtek a grubu alımlarında sıkıntıya giriyor
Bir vatandaş olarak bunları görüyor ve bir kenara yazıyorum
Rızkı da makamı da veren Allah tır.
Allah büyüktür. -
Merhaba dostlar yeniden.
Öncelikle yedekler konusu, yeni ilan ve diğer sorularınızı sakin kafa ile bi değerlendiririz. Şöyle bi durulsun ortalık evvela.Bir yıla yayılan bir süreci hep beraber yaşadık. Zor geçti gerçekten, süreç çok uzun oldu GİB rutini dışına çıkarak. Nihayete erdik hep birlikte. Kazanan çok güzel dostlarımız var. Hepsini tek tek yürekten tebrik ediyorum. Çok sancılar yaşadık. Sonu güzel oldu çok şükür.
Olumsuz netice alan dostlarımız var. Hatta bu aşamaya dâhi gelememiş, buralarda görmek isteyeceğim çok kıymetli, sevdiğim insanlar var. Her aşamada şansını yitirmiş güzel insanlar, vazgeçmeyin lütfen. Bugün olmadı yarın olacak inşallah. Dile kolay diyeceksiniz, belki kızacaksınız kifayetsiz sözlerime içten içe ama, bu işin çözümü bu. Yıkılmamak. Ben elimden geldiğince gücüm yettiğince yanınızda olmaya çalışacağım yeni süreçlerde. İsmet Özel'in dediği gibi, toparlanın gitmiyoruz. Yeniden başlayacağız. Allah yâr ve yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin güzel dostlarım.
Kadronun dolmayışı 380 kişinin kara koyun olduğu gibi bir anlama kesinlikle gelmez. Böyle bir hissiyatla hareket etmeyin sakın. Kadronun neden doldurulmayacağına dair Sayın Berat Albayrak'ın bakış açısını sizinle paylaşmıştım. Asli sebep kesinlikle bu. Geri kalan her şey ancak bunun bahanesi olabilir.
O nedenle gönlünüzü ferah tutun lütfen. -
@otuzyılsavaşı amin hocam. geride kalan biz issiz garibanların yüzü umarım güler:) tekrar tebrikler
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim .. girebilcegmiz en güzel mesleklerden birisi de dguy dır umarım bizlere de nasip olur . Kazanan arkadaşlar ferağatlarınızı verirseniz sizin yaşadığnız bu sevinçi bizlerde yaşarız umarım .