2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@otuzyılsavaşı hissediyorum?
-
Olmadı yine aynı yerden vuruldum kazananlara tebrikler
-
1 yildir tam olarak yasanilan stres bu mubarek gunde son buldu. Yüce ALLAH hayirli ugurlu etsin. Kazanamayan arkadaslarada daha iyilerini nasip etsin.
-
@paretowilfredo
Otuz Yıl Savaşları’na katılan ve dönemin büyük devletleri olan İspanya ve Avusturya Habsburgları, İsveç, Danimarka ve Fransa kimilerine göre ise küçük Alman Prensliklerinin de katıldığı beş büyük savaş yaptılar ve 1648’ de otuz yıl süren bu karışıklık ortamına Vestfalya Antlaşması ile son verdiler… -
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo
Otuz Yıl Savaşları’na katılan ve dönemin büyük devletleri olan İspanya ve Avusturya Habsburgları, İsveç, Danimarka ve Fransa kimilerine göre ise küçük Alman Prensliklerinin de katıldığı beş büyük savaş yaptılar ve 1648’ de otuz yıl süren bu karışıklık ortamına Vestfalya Antlaşması ile son verdiler…Hislerimde yanılmam Aslan kardeşim benim. Allah utandırmasın.
-
@otuzyılsavaşı kardesim oldu mu dguy:)
-
@paretowilfredo
:)) eyvallah kardeşim eyvallah.Allah razı olsun kardeşim.amin cümlemizi dostum cümlemizi...dostluğumuz kardeşliğimiz hep sürecek...her şey için çok ama çok teşekkürler.
https://www.youtube.com/watch?v=0aZpLgjgCuQ
:)) -
@lion
çok şükür kardeşim savaş bitti
darısı tüm emek veren kardeşlerimin başına..
hayat hikayemi bilseniz hiç pes etmezsiniz... -
Kazandık çok şükür
-
@otuzyılsavaşı kardesim ALLAH hayirli ugurlu etsin cok sevindim senin adina. ALLAH tadini aldirsin. Aileninde seninde gozleriniz aydin olsun.
-
Dguy da yedek neden yok..
-
emeğiyle kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benim olmadı maalesef. Demek kaderim Guy olmakmış:)) Allah a şükür etmekten asla vazegeçmedim vazgeçmeyeceğim. Tabi merkez kadroyu zorlamaktan da vazgeçmek yok. Şimdi hedef 2019 kpss maalesef.
-
@lion
Allah razı olsun kardeşim.çok sağol. Allah o güzel gönlüne göre versin.darısı başına dostum.daha güzelleri senin olsun.. -
@otuzyılsavaşı çok sevindim hocam hayırlı olsun tebriklerrr :)))
-
@duman hocam 300 kişilik alımı tamamlamamışlar bile.Şu kıt alımlarda keşke 300 kişiyi doldursalardı.
-
@maxmin
:)) Allah razı olsun hocam.çok sağol. darısı başına dostum.daha güzelleri senin olsun..sayıştay çok iyidir :)) Allah razı olsun kardeşim -
-Alacağı kadro sayıları tamamlanmamasını sebebini 1 ay önce yazdım.
-
Kazandim defalarca adima bakip sinav islemlerinden sirami kontrol edip bir daha baktim,dguy olmayi asla beklemiyordum,referans surecine dair o kadar sey gorup duydum ki,umudum hep dusuktu,kalben soyluyorum ki referansim da torpilimde bir seyimde yoktu,bunu dile getiriyorum ki umudunuzu yitirmeyin bu ulkede hala hakkiyla calisan emek veren ve bu emege deger veren kisiler var,herkesi tebrik ederim Allah bahtimizi acik etsin
-
@otuzyılsavaşı tebrik ederim hocam ben lanet olsun kazandım diye başlarsınız diye düşündüm ama vestfalya açıklaması da gayet yerinde olmuş:)
-
Allaha şükürler olsun kazanmışım kazananları tebrik ederim diger arkadaşlara allahım sabır versin