2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@tysbyno-hi boşuna beklentiye girme o tarihten beri en az 10 kez fikir değiştirmişlerdir.benim duyduğumda guy öncesine yetiştirme planlarının yattığı,beraber açıklanacağı yönünde.
-
@babayega inşallah guy öncesi açıklanır hocam hayırlısıyla.
-
Arkadaşlar dguy mülakat sonuçları guy mülakatı tamamlandıktan sonra açıklanacak yani ikisi bir arada sonuçlanacak Gib başkanının planı bu şekildeymiş bilginize
-
@aer Bizde 10 Nisanda açıklanacak diye bekliyoruz .Planlar mı değişti ?
-
@aer tam aksini düşünürken yine mi yanıldık
-
umarım mükerrer alıma dikkat ederler bende 10 nisandan itibaren bekliyordum ama
-
Haftasonu gelen duyum nedense pek inandırıcı gelmiyor kaynak bildir başkan
-
Bu grupta sadece paretowilfredo hocanın bilgilerine inanıyorum diğer bilgiler zaten yazılı sınav sürecinden bu yana sağlıklı olmadığını çoktan kanıtladı...
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba dostlar.
Bugün kurumdan bir büyüğümle görüşme imkanım oldu. Bir kaç şey sordum ben de. Mülakat açıklanma takvimi gerçekten DGUY önce açıklanacak şekilde belirlenmiş. Olabildiğince hızlı açıklayıp mükerrerliği engellemeye çalışmak amaçlanmış.
Diğer yandan DGUY mülakat performanslarının özellikle belirleyici olacağını dile getirdi. Bu kadro için ehemmiyetle seçici davranılacağını bu yönden iyi hazırlanan kişilerin öne çıkacağını düşündüğünü ekledi.
Bir diğer konu yeni alımlar. KPSS öncesi yeni bir GUY olabileceğini bunun da tamamen Bakanlıktaki süreçlere bağlı olduğunu söyledi. Planlamayı da teyit ettim dostlar. Gerçekten bir alım planı var. Bu planın hayata geçme süreci de bi yerde bakanlığa bağlı. Sonuçların her iki alım için de çabucak tamamlanması için çalışılacağını, buna ve yapılanmaya bağlı olarak KPSS öncesi için yeni GUY ilanı olabileceğini belirtti. Bakalım vakti gelince bir daha soruşturacağız bunu tabi ki.DGUY içinse aynı şekilde müspet konuşmadı malesef.
Hepinize başarılar dostlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.hocam mühendis grubu ile alakalı bir bilgi alabildiniz mi? kaç kişi girmiş kaç kişi alınmış vs.
çünkü gelmeyenlerde olmuştu. -
Daha önceki planlamayı bilmiyorum ancak dün aldığım bilgi itibariyle mükerreliğe çok dikkat edileceği ve iki sınavında aynı zamanda açıklanacağıdır.
-
Benim kurumdan birinden ogrendigime gore,hem mukerrer durum hem de,ikisini kazanan iyi bir rakam oldugu icin,komisyon zaman kaybetmek istemiyor acikcasi ugrasmakta istemiyorlarmis,o yuzden aciklanacak dedi
-
@aer bu da gerçekse olası sgk yine tavan puanla kapatacaktır, keske 2018 de KPSS ye girmek yerine askere gidip gelseydim elimde patladı
-
@duyguuu37 300 kişilik kontenjanı dolduracaklar mı hocam bununla ilgili bir duyumunuz var mı ?
-
Arkadaşlar çok soru geldiği için yineliyorum
Dguy-Guy sürecini sordum neden bu kadar uzadı, sonuçlanmasıda böyle mi olur gibi?
Bürokratik bir süreçti ayrıca başkanın geç atanması çok etkili oldu dendi. Sonuçların ise birlikte açıklanmasının planlandığı (kesin demiyor) işe başlama sürecinin çok uzamayacağı belirtildi. Tahminimce Dguy mülakatları bitince liste belli olacak ama yayınlamayacaklar.
Vergi müfettiş yardımcılığı sınavıyla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum; şu an için herhangi bir gelişme yok bakana bağlı herşey anladığım kadarıyla.
Diğer konularada değinildi alımlar neden böyle ileride nasıl bir süreç olacak?
Emin olun kurumdakilerde herşeyin farkındalar alımların kısıldığı İibf mezunlarının son yıllardaki mağduruyeti vs...Elimizde olsa biz alımları yapacağız deniyor.
Kaynak soran arkadaşlar içiniz rahat olsun çok değerli bir üstad. Bunların dışında pek bişey soramadım. -
@aer İnsanların morallerini bozuyorsunuz gerek paretowilfredo gerek mülakat sürecinde mülakata giren kişilerce GİB den GUY mulakatından önce açıklanacağı bilgileri verildi. Ayrıca diyelim ki sizin aldığınız bilgi doğru olsun bu bilgi adaylar için olumlu bir bilgi değil ki bırakın insanlar sürecin sonunda tatlı bir heyecan yaşasın yani insanları mutsuz edecek doğru da olsa böyle bir bilgi paylaşmak iyi değil.
-
@aer Dguy mülakat sonrası Açıklanmasa bile bırakın insanlar heyecanını yaşasın. Çok seviyorsunuz böyle Olumsuz Hava yaratmayı.
-
Olumlu bilgi değil paylaşma ne demek arkadaşlar şaka mı yapıyosunuz? Bu arkadaş vmy sınavının erteleneceğini ilk söyleyenlerdendi. Şimdide üstadla konuştum birlikte açıklamayı öngörüyolar dediği için neden üzerine gidiyorsunuz?
Alın size olumlu bilgi 9 unda 17.01 de açıklanacak haydi mutlu olun. Hey allahım ya. -
@aer mhuy, guy 2019 kpss acıklanmadan once bellı degıl mı gelip gelmıcegı yanı? Mhuy u cok merak ediyorum.
-
Sayin Mehmet Simsek'in tekrardan ekonominin basina getirilecegi konusuluyormus kulislerde bence en olumlu bilgi bu
-
@aer yeni guy alımı ile ilgili birşey dedi mi?