2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Ben bildiginiz kpss çalışır gibi çalışıyorum ama başka sınavlarım olduğu için,dguy mulakati için bu kadar kasmanin gerekli oldugunu düşünmüyorum,mülakat yaklasinca söylenen mülakat kitaplarından (tüyo ya da imece) alıp 15 günlük bir çalışma yapacağım.
-
@duyguuu37 suan icin guncel bir kaynak yok sanirim piyasada 4t liyakat 3-4ay once basilmis imece de 2017 tarihli. Ilk defa a kadro icin mukalata girecegim ve hakkiyla hazirlanmak istiyorum tecrubesi olanlar paylasirlarsa cok sevirim
-
@rul0kat bende oyle hocam,imece guncellenecek demis Tugrul Bey onu bekliyorum ama pazartesine kadar islerimizin yogunlugu azalir ben normal kpss notlarima pazartesi den sonra baslayacagim ara ara okusam aklimda kalsa yeter diye dusunuyorum
-
@duyguuu37 evet aynen ben de oyle dusundum hic calismayip surecten kopmamak lazim aksi halde toparlanmak cok zor oluyor imece guncellenene kadar kendi notlarimizi halletmis oluruz tertemiz
-
Şu eğitimde olan bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla mülakatlar için en az 2 ayımız varmış. Umarım bir sürpriz olur da daha kısa bir zamanda olur.
-
@frustration hocam 2 ay olması bile sürpriz açıkcası ben daha fazla bekliyordum
-
@r4ntisi konuşulan o yöndeymiş zaten. İnşallah karar değiştirirler de biraz daha kısa sürer.
-
2 ay’da çok uzun ya etkinliği daha geniş yapsak hem dguy-guy mülakat zamanı hem de vmy sınav tarihi için olsa gibi
-
2 ay normal arkadaslar, mülakat tarihlerinin acıklanması ile mülakatlar arasında 40,45 günlük süre oluyor. On onbeş güne acıklasalar 2 ay sonra falan mülakat olur işte
-
Mülakat çalışmayı abartmayın bu kadar imece güncellenince oradan çalışmaya başlarsınız daha erken başlamak için
-
@kuşçubaşıeşref guy ile dguy aynı mi olur hocam tahmininiz var mi? Sınav olarak fark olmadı ama mülakat nasıl olur pek tahmin yürütemiyorum
-
@falanfilan ben aynı olacağını düşünüyorum. Çok fark olmaz, muhtemelen komisyonlar bile aynı olur.
-
@antimülakat komisyon aynı olsa da sorulari zorlastirabilirler ama herkes ayni olur kanaatinde o zaman
-
@falanfilan sanmam hocam. Önlerinde soruların olduğu bir defter oradan rastgele soruyorlar. Mevzuya hakimiyet çok yüksek değil.
-
Farklı veri kaynaklarını toplayan Vergi Veri Analiz
Merkezi kurularak kayıt dışı ekonomi kayıt altına alınarak
vergilendirilecek ve tahsilat etkinliği geliştirilerek vergi
gelirleri artırılacaktır. Yeni ekonomi modelinde geçen bir cümlede buradaki vergi veri analizi risk analiz merkezi mi oluyor -
@hedefsgk aynen oyle hocam bende bunu dusundum bu iyi haber sanirim:)
-
Normalde inşallah kazanırsak atanmamız geç olur diyordum ama bugün sayın bakanın ovp'yi açıklamasından sonra içime umut doğdu
-
@hedefsgk bu risk analiz merkezi mevzusunu ben hiç anlamadım arkadaşlar normalde MASAK bu işle de ilgilenmiyor mu ? Biz eğer girebilirsek ne yapacağız bu işte pc başında stalkerlik mi yapacağız a bu vergi kaçırıyor diye ? Espri hali bu şekilde ama internette de net bir bilgi yok ne yazık ki. Daha iyi fikri olan bir arkadas aydınlatırsa sevinirim.
-
-
@paretowilfredo Teşekkürler güzel bir yazi olmuş elinize sağlık hocam