2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@kaymakam insallah hocam
@2577 hocamdan yeni bi bilgi alırsak çok iyi olur.
@paretowilfredo sizden de haber bekliyoruz -
@gencburokrat @piyon halı hazırda uzaklaştırılmış birisinin gıyabında, o yanıt veremezken yazmanız hoş değil dostlar.
Ben kavgayı bitirdim, üzerine kimse daha söz söylemesin artık lütfen.
İyi forumlar herkese. -
Geçen ki guy pazarı pazartesiye bağlayan gece sabaha karşı açıklanmıştı.
Yine öyle yaparlar mı acaba sahur vakti acıklasalar keşke . -
Bir önceki sayfada yapılan alıntıda okudum, @2577 nickli arkadaş yeni alımın kpss sonrası yapılacağı duyumunu paylaşmış. Sayı belirli midir sizce, 300 kişilik mi olur yine? Kpssye tekrar girmek niyetinde değilim umarım 2018 de aldığım 83 puan dguy için yeter.
-
Guy için daha öncesinden hiç ev ziyareti ya da mahalli soruşturma duymadım. Acaba dguy a dair böyle bişey var mı?
-
bu hafta açıklanma ihtimali var mi herkeste bir sessizlik var
-
Süregelen bir sessizlik. İyice karamsar olmaya başladım ben. Mülakat için uzun süren belki de daha önce gib de yaşanmamış bekleme süreci, mülakat sürecinde personelden sorumlu Başkan yardımcısı ve yardımcılarının (komisyon başkanı da dahil sanırım) görevden alınması gibi olaylar pek hayra alamet gelmedi bana. Bir şeyler ters gidiyor. Forumda, Twitter’da güvenilir bilgi aldığımız kişiler de bir süredir sessiz. Kimisi cevap dahi yazmıyor, yazamıyor. Ya içlerinden biri çıkıp “Bugün, yarın, az sonra vb. açıklanıyor” deyip bizleri şu mübarek günlerde heyecanlandıracak, ya uzunca bir süre yine açıklanması için sabırla bekleyeceğiz ya da son duyduğum kesin olacağı teyit edilmemekle birlikle sınavın iptal edileceği (zor bir ihtimal belki de) Bekleyip göreceğiz artık.
-
@inspector06 Ne olur böyle olumsuz duyumlari emin olmadıkça burada paylaşmayiniz. Hepimiz yeterince umutsuz ve mutsuzken bu duyumlar bizi daha kötü bir noktaya getirmekten öteye götürmez.
-
@inspector06 hocam ne sınav iptali Allah aşkına evet ortalık sessiz ama henüz salı günü bitti her şey bu senaryoları türetmek için erken değil mi ? Sizin şu söylediğiniz ortamın sessiz olmasından daha kötü yani.Kesinliği olmayan şeyleri lütfen söylemeyin herkes yeterince bu süreçte gerildi zaten kimsesin buna tahammülü yok.
-
@inspector06 iptal olma gibi bir durum söz konusu olamaz 600 kişi mülakata girmiş vmy gibi yazılısı bile yapılmamış bir alımdan bahsetmiyoruz , bunu söyleyen varsa kötü niyetlidir.
Süreç henüz 1 ay’ını bile tamamlamamışken ki başka kurumların aylarca bekletebildiği ortamda senaryo uydurmaya gerek yok -
O duyum nerden geliyor çok merak ediyorum bana gelen kesin duyum “26 nisanda liste hazırlandı ve onay bekleniyor açıklanması için” olmuştur. Şimdi soruyorum sana iptal edilmesi düşünülse listeyi onaya çıkarırlar mı? Arkadaşlar sakinliğinizi koruyun elbet acıklanacak iptal gibi bir durum bile olsa o şoku duyurularda görün böyle duyumlarda değil kendinizi yıpratırsınız.
-
@inspector06 sınavın iptali kısmına kadar yazdıklarınızı haklı bularak okudum lakin iptal düşüncesi kusura bakmayın ama saçma olmuş hocam.. En fazla mülakat tarihini beklediğimiz gibi haddinden fazla bekleriz hepsi o olur..
-
@venüsmer @kaldorhicks @MaxMin
Burada hepimiz en az lisans düzeyinde eğitim görmüş insanlarız. Yukarıda yazdığım iletiyi tekrar okursanız yaşanılan durumlardan dolayı iyice karamsarlığa düştüğümü tekrar okuyabilirsiniz. Belki de tek ümidini bu sınav sonucuna bağlamış insanlar var ve psikolojideki insanların kendi kafasında kurabileceği, yukarıda yazdığım kendi kurduğum bir şey değil, çok değişik teoriler de mümkün. Tekrar yukarıdaki iletime dönersek 3 ayrı durumdan bahsettim ve olası en kötü ihtimalin de bir kesinlik içermediğini zaten olmasının da zor olabileceğini yazdığımı görebilirsiniz. Belki de bana haber veren kişi beni yanlış bilgilendirdi ya da daha önce olabilecek bir durumu yeni olabilecekmiş gibi aksettirdi. Yazdıklarımı samimiyetim ile yazdım. Kimsenin daha kötü hissetmesini istemem. Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@inspector06 sayende başlık hareketlendi hocam
-
@inspector06 İnşallah o kötü senaryo olmaz. Allah yardımcımız olsun.
-
@inspector06 hocam samimiyetinizi sorgulamıyoruz zaten ama buraya kötü senaryolar yazıp bunlar olabilir gibi havada kalan, kesinliği olmayan şeyler yazıldıkça insalar acaba mı diyor ve moral bozuyor. Size de tavsiyem bu düşüncelerden uzaklaşmanız insan bu şekilde düşündükçe kafayı yiyor zaten
-
Açıklanmayan sinav yapmışlar
-
Mayis denilmisti daha basindayiz. (Tahminim) 10 mayis gecesi gib sayfasina bakin.
-
@2577, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
1-dguy mülakat sonuçları yaklaşık olarak 1 ay sonra açıklanacak
2-Alacağı kadroyu doldurmayabilirler. Sebebi
güvenlik soruşturması olumsuz olanları mülakatta
düşük notla eleyecekler.(sonradan yine
güvenlik soruşturması yapılacak) Bunu müdür ve müdür yardımcılarına
yaptılar. Şüpheli olması bile sıkıntı. Hakkında dava açılmasına
gerek yok.
3-Yeni alım kpss ye kadar olmayacak. Yeni alım
2018 kpss ve 2019 kpss puanıyla kpss'den sonra olacakŞUAN Kİ DURUM ÖZETİ İLERİDE NE OLUR
BİLEMEMYarın 30. Gün .
-
Duyumu olan var mı ?