2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@elinor-ostrom benim de öyle . Guy dan çıktığım da ağlayacaktım nerdeyse. Dguy da sorulan her soruya cevap verdim hemen hemen çok daha rahat geçti. Benim guy olan 8 arkadaşım da dguy oldu. Burdan anlayacağım şey şudur. Bakan bey zaten yüklü alıma karşıydı ve zaten hali hazırda maaş alan kitleyi dguya kaydırdılar. Ya da dguy için tecrübe aradılar bilemiyorum. Benim gibi ill mulakati olan tüm arkadaşlarım da guy u kazandı
-
@aybala Hak hukuktan bahsederken bunu kimsenin hakkına girmeden yapmanızı öneririm Geçmiş olsun hocam.
-
@varolistan haklısın. Özür dilerim madem.
-
@friedman98 olacak Allah ın izniyle
-
@duman benimde 6 tane tanıdığım guy dan dguy a geçti.
-
@duman benim guy mülakatım da dguy mülakatım da iyi geçti ama ikisi de olmadı çok acı bir durum yazık benim gibi olanlara gerçekten
-
-
@2577 yeterliliğini almak üzere olan gelir uzmanıyım mülakatım süperdi neden almadılar gvs nin olumsuz olduğunu düşünmüyorum ama referanssız girdim.Referanssız kazanan arkadaşlarım da var oraya bağlamıyorum yanlış anlaşılmasın.
-
Pazartesi akşam 5-6 gibi başlayıp SGK denetmen yardımcılığı için twit atacağız arkadaşlar. Ayrıca müfettişlik mülakat sonuçları içinde.. lütfen destek olun..
-
@gmsmustafa genelleme yapmadım ki hiç bir konudada yapmam.sosyal bilimler okumuş adamlarımız.
-
hali hazırda bi bankada çalışmaktayım sizce çıkışımı vereyim mi? yoksa beklesem mi vakit alır mı sizce çok teşekkür ederim
-
@yabgu Başlık ne olacak ve kimleri etiketleyelim onları da belirtirseniz daha güzel olur. Farklı taglarda olmasın ki sayımız ve sesimiz çok olsun. Kazanan arkadaşlar bizi de unutmayın destek bekliyoruz hepinizden.
-
@anonim22 maaşı ne zaman alıyorsunuz bence aldığınız günün ertesi verin istifa dilekçesini sonra göreve başlayana kadar tatil yapın nasılsa ilk 1 yıl boyunca izin hakkınız olmayacak
-
@RootofAllEvil haklısınız mantıklısı öylede işte biliyosunuz söz konusu gecikmeleri sonra ortada kalmıyalım
-
Arkadaşlar Sizin Hem mülakat Tarihi zamanında Hem Sonuç açıklama Zamanında Mülakatta olmayan adamlarda Etkinliklere Katıldı. Hemde onlar daha fazla çabaladı. Tamam siz Mülakata girmeyecek olabilirsiniz Ama Kazanan Arkadaşlar Lütfen yapılan etkinliklerde sizde Bizim yanımızda Olun Akşam SGK DNT. İçin sizlerde Yazın..
-
Kaçta etkinlik
-
@açıklanmadı referanssız kaç kişi vardır hocam ?yüzde 1 var mıdır acaba???gvs felan hikaye geçin bunları
-
kurumda çalışıp da elenen var mı ?
-
Kazanan arkadaslara tebrikler. Bundan sonraki süreç için kazananlar olarak başlık açılacak mı? WhatsApp grubu vs girmemiştim orada olanlar, Açılmayacak ise izlenecek yol, evrak isteme vb duyurularını duyuru yapıldığında buradan da yapabilirsek kazananlar olarak takip edebilir herkes. Kazanamayan arkadaslara ne söylesek belki gönüllerini ferahlatmak için yeterli olmayacak daha evvel aynı duyguları defalarca yaşamış biri olarak,hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@kpsscibiri SGK DENETMENLİK için 17.30’da Etkinlik. Lütfen Katılım Sağlayın Arkadaşlar.. Geçtiğiniz Yolları Unutmamanız Dileğiyle.