2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@intermilan hayır guyla ilgili bir şey söylemedi
-
kızılaydan mülakat yerine nasıl ulaşım sağlarız yardımcı olurmusunuz
-
@iso22 Kızılay Ziya Gökalp caddesindeki Çankaya Belediye binasının önünden 220-221 numaralı otobüs ile ulaşabilirsiniz dostum.
-
Arkadaşlar mülakata öğleden sonra gireceğim acaba sabah gittiğinizde yarıya kadar kalsın sonrası gitsin gibi bişeyler söylediler mi ya da sabah kim geldi kim gelmedi diye yoklama aldılar mı yani direkt öğleden sonra gitsem olur mu mülakata giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
-
@aliyar komisyon 26.kişiye kadar aldı 21 martta ve önceki günlerde. Sonrası öğleden sonraya kaldı.
-
@aliyar gecen sene guy mulakatina giren bir arkadasim mulakata girdigi gun bir kisinin ogleden sonra mulakati oldugu icin saat 2 gibi geldigini soylemisti sanirim bir problem olmaz fakat yine de sen bilirsin hocam
Not:o kisi mulakattan gecmis ve goreve baslamis belki sana da ugur getirir -
-
Arkadaşlar dguy whatsapp grup linki olan bana özelden yazabilir mi
-
guy dan once acıklanır mı arkadaslar??? benim mulakat sıram 30 35lerde erken gitmenin bi zararı olur mu??
-
@iso22 @paretowilfredo aynı duraktan geçen, 297 numaralı otobüsle de ulaşım sağlayabilirsiniz. Daha seyrek geçiyor, ancak durağı mülakat yerine daha yakın.
-
Arkadaşlar mülakat yerine yakın kalacak yer önerisi olan var mı
-
@paretowilfredo hangi durakta iniyoruz peki bende bu otobüsü kullanacağım da bilmiyorum o yüzden sordum.
-
@aybala Lalegülde inerseniz en yakın orası pluyor sanırım dostum. Bi sorun yine muavine doğru durakta indirirler
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Arkadaşlar hem 2. Gün mülakata girdim hem de o binanın karşısında oturuyorum. Mutlaka 297 kullanmalisiniz. Maliye durağında hemen önünde inersiniz. Yolculuk kizilaydan ortalama 15 dk surecektir. Otobus yeni kacirdiysaniz en geç 10 dk sonra gelecektir. Sayın üstad pareto 220 numarali otobus lalegül kavşağı uzak kalır .
-
@ffff 297 kolej tarafından geçiyor mu peki
-
@aybala evet kolejden kızılaya geliyor zaten oradan da binebilisiniz
-
@ffff ulus’tan nasıl gidiyoruz peki?
-
Hocam , 297 kurtuluş kolej kizilay demirtepe maltepe tandogan şeklinde geliyor. Bir de Sıhhiye adliye önünden (sincan eryaman tarafına giden) herhangi bir istanbul yolu belediye otobusine de binebilirsiniz. 10 dk da burdasıniz. Çiftlik kavsagina gelmeden ineceksiniz. Yani ister Sıhhiye(belediye otobusu) ister kizilaydan(297) gelin . Bu sekilde yardimci olabiliyorum
-
Gelmeyen kişi sayısı hakkında istatistik tutan oldu mu şimdiye kadar