2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@köyün-ağası hocam o da çıkar ama onların mülakatları bittikten bi 10 gün sonrada bizimkiler baslar mi o da olabilir ki sen yazmışsın bunu zaten.. arkadaş tam ifade edebilse çok iyi olacaktı
-
@redcrossbjk beynim yandı resmen ne demek isyor bu adam 🤯
-
@köyün-ağası delinin birisi kuyuya taş attı 40 akıllı bir araya geldik bulamadık kardeşim. En iyisi uyumak:) Hayırlı geceler
-
Bu hafta dguy guy beklemeyin once yeterlilik aciklanacak diyor bence dguy ve guyun ne zaman aciklanacagi muamma. Sabah ola hayrola
-
@biriibfli
-ben dguy ve guy için tarih soylemedim. -
@modigliani-0 tahminim yok
-
@toranj
-kısa bir bilgi aktardım.
-Mülakat tarihleri açıklanmayan gelir uzmanlığı yeterliği,dguy ve guy dan; öncelik olarak gelir uzmanlığı yeterliği mülakat tarihini(mülakatların ne zaman yapılacağına dair duyuru) duyurularda öncelik olarak yayınlanmasından bahsettim. Aslında bahsedilen durum hiyerarşi. Örnek müdürlerin mülakatı müdür yardımcıların mülakatından önce yapılıyor. Müdür, müdür yardımcısından üstün olduğu gibi şeklinde bir örnek.... Önce gelir uzmanlığı yeterliği sonra gelir uzman yardımcılığı....( mülakat ne zaman yapılacağına dair duyuru)
-Şubatta yapılacak müdür ve müdür yardımcılığı mülakatlarının;müdür ve müdür yardımcıların mülakatları yapıldıktan sonra yaklaşık 10 gün (1 veya 2 hafta) içinde açıklanacağından bahsettim. Bu da süreci hızlandıracakları manasına geliyor. Yani belirli bir takvim içerisinde mülakatları yapacaklar. Süreci hızlandıracaklar manasında.
-Bende sizi gibi süreci takip ediyorum.(beni ilgilendiren dguy) -
@2577 gece gece iyi kafa buluyon
-
@2577 yukardaki yaziyi bosa okumayin millet vakit kaybetmeyin
-
@köyün-ağası açıklandığını biliyorum yazdığımı yanlış anlamışsınız açıklamasını yaptım
-
@redcrossbjk gitmedim öğrendiğim bilgiyi aktardım.
-
@2577 bizde bişey biliyorsun diye kafa yoruyoz. İyi geceler:)
-
@köyün-ağası tek bildigim sey hicbisey bilmedigimdir
-
@2577 bunun ne kadarı duyum ne kadarı tahmin.hiyerarsik sıra izlediklerini duydunuz mu yoksa akıl mı yürüttünüz? Ocak başında ayın 16 sında açıklanacak demişsiniz ve 16 sında müdür/müdür yrd açıklanmış.belli ki bı şeyler kulağınıza geliyor ama tabi gib in saati saatini tutmadığı için duyumların tutmasida mucize.
-
Böyle yazılar görünce umutlu olduğum günden haftadan tüm umudum yok oluyor.. arkadaşın dediği olacak olursa nisanda anca yapılır bu mülakat.
-
@2577 hiyerarşik olarak Dgu vd müdürüne denk
-
@uruk-hai Gelir uzmanlığı yeterliği dguy ve guy'dan önce yapılmasının konuşulması. Net karar verilmiş değil.(hiyerarşi izliyorlar mı bilmiyorum) Ama konuşulmuş.
-
@2577 eyvallah hocam.
-
Arkadaşlar bugün 20.30 da twitterda KİTAPSEÇ sponsorluğunda twitterda etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım
-
@mahlaki hocam ilgili başlığa yazın lütfen gerekirse her saat başı yazalım böyle çok karışıyor.