2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Tahmini kac puanla kapatr sizce
-
@desertiger Benim puan 90.93 fakat beklemiyorum. 92-94 bandı deniyor
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@desertiger Benim puan 90.93 fakat beklemiyorum. 92-94 bandı deniyor
Benimkide 90.98 pek umidim yok
-
@desertiger Kurum sınavı olaydı iyi olurdu ama nasip değilmiş
-
91ve üzeri
-
90.8 ile başvurmayacağım ben. Geçen seneki epdk gibi olacak ilan da yok zaten baya baya yüksek kapatır.
-
Belgelerde posta şartı olsaydı internet başvurusu yerine 91e kadar düşerdi, ama şuan 92.5 üstü gibi duruyor
-
arkadaslar kpss sonuc belgesı yukle dıyorum. beklıyor yazıyor ama bır ılerleme yok yukleyemıyorum. ne yapmalıyım?
-
yardımcı olacabılecek yok mu
-
tamam hallettım biraz geride yazmıs arkadaslar fotograf felan kucultunce oluyor. basvurunuz tamamlanmıstır yazdı ama ıcımde bır bosluk var sankı baska bırsey gerekıyor mu benım telefonuma mesaj da gelmedı oyle kuru kuru basvurunuz tamamlanmıstır yazıyor. bir kutlama felan olmucak mı
-
Valla kaç gün geçti halen daha mesaj bekleyenlerdenim. Sanırım birkaç başvurudan sonra yollamadilar. Başvuru kaydını da e devletten görüntüledim sonradan. Bir sorun yok diye düşünüyorum.
-
@alageyik08 Kurumu aradım mesaj sadece ilk basvuranlara gelmis sonra kaldirmislar diplomanin fotografini da kabul ettiler ayrica hukuk kacla kapatir fikri olan var mi
-
@pasazade Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için.
-
Başvuru sayısı 3000 oldu. Sanırım yüksek kapatacak. Yüksek puanlıların çoğu başvurmuş
-
Arkadaşlar başvuru tamamladın yazdı elden bisi yollamıyoruz dimi kafa gitti benim
-
4000 başvuru yapıldı. Her iki puan türü de 94 95 civarı ile kapatacak mülakat aralık ayı içerisinde
-
@selmanersoy liste ne zaman açıklanır sizce
-
Biterse bu hafta açıklanır
-
@selmanersoy Hukuk puanım 94,75 küsür. Galiba sınırdayım. Kazanmış mıyımdır? Cevap verirseniz çok teşekkür ederim.
-
İibf 93 hukuk 95 ile kapattı. Liste imzada bugün açıklanabilir