2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@feritonuroztas Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Resim yükleniyor diyor ama yüklenmiyor.
-
@yesilcay yardım kısmından belirttim problemi kurumdan aradılar söylediklerini yaptım ama şuan bir değişiklik yok sizde başka tarayıcıdan deneyin bide .jpeg olarak yükleyin bakalım sizde duzelcek mi
-
@yesilcay
KPSS sonuç belgeniz pdf ise yükleyemezsiniz önce Google ye pdf ti gif e çevir yazın ilk siteden çeviri işlemini yapıp sonra yükleyin ben öle yaptım -
başvuranlara numara veriliyorsa paylaşır mısınız? eğer numara veriliyorsa son gün başvurup en azından kaç kişi başvurmuş görebiliriz. zaten 89'a gelmeyeceği için öylesine başvuracağım ben de
-
@feritonuroztas @Metehan jpg formatında deniyorum, farklı tarayıcıdan da denedim ancak yüklemeyi tamamlayamıyor. Gün içinde tekrar deneyeceğim.
-
@yesilcay Bende yaşadım telefondan çekip kırptım düzelttim öyle oldu
-
arkadaşlar yds sonucunu yazarken puanın dışında bir de puan türünü istiyor? oraya neyi yazıcaz bilen var mı acaba?
-
@uzmanavukat hocam ben oraya yds dedim. Sinav turu anlaminda dusundum. Toefl vs gibi
-
Sonuç belgelerini gif olarak mı yükleyelim? Jpeg yapmak anlamsız olur sonuçta puan ve bilgiler görünmeli sadece puan kısmını kırpıp atmamızı kabul etmezler galiba
-
@sbf1983 teşekkürler
-
@yesilcay resmin boyutunu ufaltıp 100 kb cıvarına getırirsenız oluyor ben yaptım
-
@feritonuroztas Sadece puan kısmını mı aldınız?
-
@feritonuroztas Dediğiniz gibi yapınca oldu, teşekkürler
-
Basvuru sonrası pdf görüntülemesinde kpss ile ilgili bilgiler görünmüyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
-
@generalgeneral aynen dostum
-
@best_effort mail attınız mı durumu belirtir şekilde ? attıysanız herhangi bir dönüş yapıldı mı ? en olmadı posta gönderecek herkes sitenin saçmalığından
-
@generalgeneral herkesin öyle sorun değil sanırım bu
-
@generalgeneral @firito ya katılıyorum. Sorun olacağını düşünmüyorum zira ekte belge var
-
Arkadaşlar KPSS bilgileri ile ilgili aynı sorun bende de vardı. Durumu sordum. Kurumdan aradılar. Başvurunuz tamamlanmıştır. Bizde gözüküyor dediler. Ayrıca ekte belgeler mevcut o yüzden sorun yok dediler. İçiniz rahat olsun. Bir sıkıntı yok.
-
@generalgeneral, içinde söyledi: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Basvuru sonrası pdf görüntülemesinde kpss ile ilgili bilgiler görünmüyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
bende de aynı durum mevcut, edevletten yaptım başvurunuz tamamlanmıştır dedi ama kaydete tıkladığımda boş pdf sayfası çıkıyor. kpss ve diploma ekte görünüyor.