TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI
-
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ
PERSONEL ALIMI İLANI
09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Birliğimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıda unvanları belirtilen pozisyonlara 8 adet sürekli (daimi) işçi statüsünde nitelikli personel alımı yapılacaktır.
A- GENEL ŞARTLAR:
-
Son başvuru tarihi itibariyle geçerliliği devam eden Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
-
Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.
-
Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.
-
Yurt içi ve dışı seyahat etmesinde herhangi bir engeli bulunmamak.
-
Yapılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda göreve başlamalarında bir engel bulunmamak.
Grup
Adaylarda Aranan Diğer Şartlar
Sayı
Uzman
(Genel)
a) En az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte veya bölümlerinden mezun olmak.
b) Yabancı Dil Sınavından (YDS) (İngilizce) en az (B) düzeyinde puan almış olmak veya bu düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olmak.
c) Tercihen proje hazırlama ve yönetimi, finansman ve bütçeleme konularında tecrübe sahibi olmak.
5
Uzman
(Genel)
a) En az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının mühendislik, mimarlık, şehir ve bölge planlama fakülte veya bölümlerinden mezun olmak.
b) Yabancı Dil Sınavından (YDS) (İngilizce) en az (B) düzeyinde puan almış olmak veya bu düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olmak.
c) Tercihen proje hazırlama ve yönetimi, finansman ve bütçeleme konularında tecrübe sahibi olmak.
3
Toplam
8
B- BAŞVURU VE SINAV ŞEKLİ:
-
Başvurular, 18-29 Eylül 2018 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri'ne şahsen veya elektronik ortamda " www.iskur.gov.tr " internet adresi üzerinden yapılacaktır.
-
KPSS puan sıralamasına göre alınacak personel sayısının üç katı kadar aday İŞKUR tarafından belirlenerek TBB ye bildirilecektir.
-
İŞKUR tarafından bildirilen adaylara TBB tarafından ayrıca yazılı ve/veya sözlü sınav uygulanacaktır.
-
Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe göre yapılacak sınav sonucunda başarılı olan adaylar TBB web sayfasında ilan edilecek ve adaylara yazılı olarak bildirilecektir.
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü
-
-
-
@james-buchanan güzel ilan ilgilenenler olacaktır. P3 meselesi biraz can sıkıcı ama B düzeyi İngilizce ile çözmüşler olayı.
-
Merkez Bankası C seviye İngilizce istemişken, bu kurumun B seviye istemesi takdire şayan. Keşke YDS sonuçları açıklandıktan sonra gelseydi ilan. Hayırlısı yapabilecek bir şey yok.
-
-
@antimülakat hocam 35 yaş şartı yok mu bunlarda? yok gibi gözüküyor.
-
@james-buchanan ilan metninde yer almamış hocam.
-
TBB'de çalışan birisiyim. Bildiğim kadarıyla AB projeleri ile ilgili bir birim kuruluyor. O birim için açıldı bu ilan. Kurumun çalışma şartları ve ortamı güzel, arkadaşlar. Şartlarınız tutuyorsa hiç düşünmeksizin bu ilana başvurun derim.
-
İşçi? Yani 657 memurlara tabi değil mi bu ? Değilse ne gibi farklar var ?
-
@nasibinikolla Bunu duyduktan sonra yds'nin erken açıklaması için sürekli dua etmeye başlamaya karar verdim. Nasip de varsa olur inşallah.
-
bu sene hazırlanmadığım için p3'üm baya dandik ama YDS puanım A seviyesinde. belki işime yarar bakalım. yahu bir yerde işime yarasın artık zaten çıldırıcam..
"c) Tercihen proje hazırlama ve yönetimi, finansman ve bütçeleme konularında tecrübe sahibi olmak."
ve "işçi statüsü" kafamı kurcaladı.
hayırlısı bakalım.
-
P3 kac ile kapatir 73 e gelmez herhalde
-
@bianconeri benim yds yok hocam. hiç düşünmeden başvurun, gelir ya da gelmez. çalışma şartları da iyi demiş arkadaş.
-
@james-buchanan yds b ama 15 kisi ne bileyim 70 lere duser mi ki ya
-
@bianconeri Gelebilir, YDS seviyesi yüksek, hiç belli olmaz. Benim P3 91 YDS şu an için olmadığından basvuramiyorum mesela. Şartları sağlıyorsanız başvurun.
-
@bianconeri bilmiyorum hocam bende. isterseniz şansınızı deneyin. bence çok yüksek kapatmaz. bu tarz ilanlar biraz arka planda kalıyor.
-
Arkadaslar baya ovdunuz varım diyorum
Gerçi işsizim zaten her halukarda basvuracaktim da merak ettim ne olanakları var diye. 2017 P3 83 gelir inşallah
-
@ceks74 2017 p3 mü yoksa 2018 mi geçerli???
-
@james-buchanan hocam ilanda geçerliliği olan kpss demiş 2017 de geçerlidir diye düşündüm o yüzden 2017 puanı ile basvuracagim. Yarın belli olur başvuruda
-
İşçi statüsüne kafanız takılmasın. Maaşları memurlardan iyi oluyor. Sadece özlük hakları biraz daha düşük ama burada kağıt üzerinde işçisiniz. Genelde UZMAN olarak anılıyor. Memurluk gibi, 657 vs. gibi bir derdiniz varsa bile basamak olarak görüp buradan yükselebilirsiniz. Devlet kurumunun havasını soluyup diğer kurumlara yükselen çok kişi var burada. O bakımdan insan yetiştirmek için güzel bir kurumdur. Futboldaki ALTINORDU kulübü misali:)