30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Arkadaslar basvurudan sonra parayi nasil yatiriyoruz?
-
internet bankacılığından ödeme yapmak için ödeme bilgileri kısmında link var oradan yapılabiliyor. ödeme yaptıktan sonra da başka bir işlem kalmıyor sanırım.
-
@maliyeci 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Saygıdeğer arkadaşlar, yazılı sınav için Muhasebe ve Ticaret Hukuku arasından hangisinin seçilmesi daha uygundur acaba?Malum, başvuruda tercih etmemiz isteniyor.Muhasebede monografinin zorluk derecesi VMY sınavındakiyle benzer midir,tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun kalırım.
Muhasebede Monografi geleceği kesin ama zorluk derecesini bilmiyorum açıkçası fakat http://forum.tercihiniyap.net/topic/80/sayiştay-çikmiş-klasi̇k-sinav-sorulari/6 linkte görüldüğü üzere Ticaret Hukuku soruları zor değil.Buna dayanarak şahsen ben Ticaret Hukuku seçtim.
-
arkadaşlar ben ilk defa bir sınava başvuru yapıyorum da birisi sevabına ufak tefek başvuru yapma aşamalarını anlatabilir mi? gençlik başımda duman, ilk sınavım ilk heyecan
-
@emrediyebiri Aday İşlemleri Sistemi'ne girdiğinizde adım adım başvurunuzu yapabileceksiniz.Yön gösteriyor size.
-
@escobar_p Teşekkür ederim,başarılar.
-
sadece internet üzerinden mi sınav ücreti ödenebiliyor? Bankadan ödeme yapmayınız gibi bir ibare var ilanda. Bankamatikten ödeme yapılmıyor mu?
-
belki milyon kere sorulmuştur ama ara ara bulamadım. Arkadaşlar, sayıştayın daha önce yaptığı, sınavların taban puanlarını paylaşabilir misiniz?
-
Benim dışımda bu saatte ders çalışan yok mu ? İnekleyenler parmak kaldırsın
-
arkadaşlar sınav başvurusunu ve parayı yatırdıktan sonra başka da bir şey yapmıyoruz değil mi? o evrakların teslim edilmesi (askerlik tecili, transkript vs) aşaması yazılıda mı oluyodu?
-
@escobar_p bu arada gözümden kaçmadı. tatili haftaya bitiriyorum vs diyordun. şimdi de tatil yapman gerekirken ders çalışıyorsun. yoksa sen şu sınavdan sonra sınavım kötü geçti deyip 95 alan çocuk musun?
-
@emrediyebiri hahahaha.Tatildeyim hala ama daha yukarıda yazdıklarıma göz atarsan tatilde de olsam ufaktan Medeni Hukuk'tan okumaya başladım demiştim
-
@emrediyebiri 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
arkadaşlar sınav başvurusunu ve parayı yatırdıktan sonra başka da bir şey yapmıyoruz değil mi? o evrakların teslim edilmesi (askerlik tecili, transkript vs) aşaması yazılıda mı oluyodu?
Mülakat öncesi oluyor,sanırsam.
-
@escobar_p @paretowilfredo kardeşim bu para bankamatikten yatıyo mu biliyo musunuz?
-
@SH5826 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@escobar_p @paretowilfredo kardeşim bu para bankamatikten yatıyo mu biliyo musunuz?
Hiçbir fikrim yok,kılavuzda da bu konuyla ilgili birşey yazmıyor.Ben ösym'nin sitesini kullanıyorum ödeme için ama kredi kartı numarasıyla giriş yapıyorum.Bankamatik kartının numarasını yazıp bir dene istersen.
-
@escobar_p 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@emrediyebiri 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Mülakat öncesi oluyor,sanırsam.
sağ ol dostum. ilk defa başvuru yapıyorum. sakata gelmeyeyim diye sordum. bu arada şaka yapıyorum. alınma
-
Atm'den, internet bankacılığından, ösym sınav ödeme sisteminden, elden, evden, cepten, işten her yerden ödenir arkadaşlar. 150 tl yeter ki vermeyi düşünün
-
Arkadaslar soru dağılımı ile ilgili bir fikri olsn var mı? Örneğin 20 hukuk sorusunun kaçı anayasa olur ?
-
@ceronimo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaslar soru dağılımı ile ilgili bir fikri olsn var mı? Örneğin 20 hukuk sorusunun kaçı anayasa olur ?
Eşit dağılıyor sanırsam Hukuk'ta sorular.2012 sınavında Hukuk soruları eşit dağılmıştı.
-
@escobar_p mesala ticaret hukukunda 3 ders var onun dağılımı nasıl olur?