30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@ceronimo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@escobar_p mesala ticaret hukukunda 3 ders var onun dağılımı nasıl olur?
İsterse bütün soruları kıymetli evraktan sorabilir.Bir hukuk dalının içinde öyle bi ayrım yapma bence Hepsine çalış
-
Nurettin Bilici'nin - Vergi Hukuku Uygulamaları (Olaylar ve Test Soruları) isimli kitabının içeriği hakkında bilgisi olan var mı? Sayıştay ve İdari Hakimlik sınavına yönelik bir soru bankası şeklinde mi tasarlanmış bu kitap?
-
escobar idari için yeter sayıştayı bilmiyorum.
-
@hgrotius 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
escobar idari için yeter sayıştayı bilmiyorum.
Kitabın içeriği direk test sınava yönelik olarak mı hazırlanmış?
-
yok bro ben sayıştayın formatı bilmiyom o yüzden öyle dedim.
-
Arkadaşlar ben başvuruyu yaptım. Parayı da yatırdım. Bugün pazar açık mıdır? Ya da evrak teslimi için yarın mı gitsem?
-
@bikbik 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Arkadaşlar ben başvuruyu yaptım. Parayı da yatırdım. Bugün pazar açık mıdır? Ya da evrak teslimi için yarın mı gitsem?
Ne evrağı teslim edeceksiniz? İnternet başvurusunda herhangi bir evrak teslim etmenize gerek yok.
-
@escobar_p 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@bikbik 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Ne evrağı teslim edeceksiniz? İnternet başvurusunda herhangi bir evrak teslim etmenize gerek yok.
Yani sadece internet üzerinden başvuru yetiyor öyle mi? Mezuniyet belgeleri falan teslim edilmiyor mu?
-
@bikbik Başvuru yapabildiğinize göre "lisans diplomanızın" sistemde gözüktüğünü tahmin ediyorum.Başka herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.
-
Arkadaslar nasıl gidiyor çalışmalar zaman daraldikca insan daha çok sıkılıyor sanki ; (
-
@ceronimo idare hukuku çok bunaltıyo beni. Zaman da daraldı..
-
@jauntyy bunalmakta haksız sayılmazsin idare bu insan birde paniklemiyor değil nasıl yetişecek diye
-
Vergi Hukuku ve TVS'ye başladım daha Tek bitirdiğim konu Medeni Hukuk Bilgime fazla güveniyorum ama sınavda patlayacak benim gibi düşünenler (ben dahil)
-
@escobar_p bilgi var ki güveniyorsun olmayan ne yapsın
-
@ceronimo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@escobar_p bilgi var ki güveniyorsun olmayan ne yapsın
KPSS'ye girdiysen bendeki bilgi sende de vardır
-
@escobar_p girdim ama parlak değil yoksa kpss den sonra çalışan için pek sorun olmaz sanırım
-
@escobar_p girdim ama parlak değil yoksa kpss den sonra çalışan için pek sorun olmaz sanırım
Eğer KPSS'den sonra ara vermeden Sayıştay'a hazırlandıysan bence şansın fazla,kendini hor görme
-
http://tercihiniyap.net/sayistay-meslek-tanitimi/
meslek tanıtımımızı unutmuşuz eklemeyi
-
Arkadaşlar medeni hukukta aile hukuku ile miras hukuku dahil mi acaba?
-
@burakak61 kardesim listede yok ama soru gelebiliyor. 2014 te soruldu. Bakmanda fayda var