30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@bikbik teşşekür ederim
-
arkadaşlar diger kurum sınavlarındaki gibi yanlışlar dogruyu götürmüyor degilmi ? yoksa götürüyormu?
-
@calfagri evet sadece doğrular dikkate alınacak yanlışlar hesaplamaya dahil edilmeyecek.
-
@Rawls anladım saolasın hocam ,bilmediğimizi sallıyoruz o zaman
-
@calfagri atış serbest hocam
-
@bikbik selam,idari yargidan 2008 de soru var ama sonraki yillarda rastlayamadim tekrar sorma ihtimalleri olabilir degil mi?zira aile sorusunu da 2011 ve 2012 de goremedim ama burda sagolsun pareto nun paylasiminda "terk ile bosanma" kisminda soruldugunu fark ettim.Gelmemesi kesinse dayanagini aciklarsaniz icimiz rahat idari yargi kismini pas gecebiliriz.
-
@denizci hocam içiniz rahat edecekse çalışın tabi. Sınav konuları içinde 2008'deki protokolde idari yargı var mı baktınız mı? Varsa şimdi olmadığı için endişelenmeyin. Ancak dediğim gibi bütün konularınız hazırsa ne olur ne olmaz, ona da bakın madem.
-
Gk gy calismalariniz nasil arkadaşlar ? Şahsen alana dalip diger kismi biraktim
-
Hafta bu saatlerde burası kaynıyor olacak
-
@bikbik Tamamdır kardeş teşekkürler.
-
@burcu bende aynı durumdayım. Zaten 15 soru çıkacak toplam 6 konu var. Umarım ters köşe yapmazlar
-
@Ayşe-Doğan geçmiş yıl bazında baktığımız zaman zorlayıcı değil ama az olması bi kasıyor insanı, özellikle güncel kısmı. Nerden nasıl bakacağız bilmiyorum. Biraz şansa kalıyor o artık
-
Arkadaşlar güncel soru paylaşımı yapsak. Biraz da buradan çalışalım çıkması muhtemel soru, aklımıza takılan sorular v.s
Üstte de talep edildi ama pek ses çıkmadı. -
@Ayşe-Doğan @2525 haftaici paylasim yapalim arkadaslar hepimiz derleyelim ne çıkar diye tek tek yazmayalim
-
@burcu süper olur
-
İnşAllah şu konudan birileri bütün süreçleri başarıyla tamamlayıp mutlu sona ulaşır , az kaldı çalışmaya devam
-
@tarziktisat şu an kaymakamlık bile bana daha kolay geliyor ne Sayıştay arkadaş;) dısının dıdısı
-
@2525 güzel olan şeyler zordur kardeşim Ama bu daha da zor
-
Pufff bitse de gitsek çok sıkıldım:(
-
Bu ileti silindi!