30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
acaba optik form olacak mı ki . kılavuza baktımda bulamadım
-
@Ayşe-Doğan görüştüğüm bir daire başkanı da 2017 alımı olacak dedi ama bunlar çok kaygan süreçler.
-
@vanim Olsun en azından bu sınava tam hazırlanamayanlar için bir umut
-
arkadaşlar az sonra yola çıkacam yanıma notlarımı almadım sizden ricam sayıştay kimleri denetliyordu son değişikliklere göre kafam karıştı elinde olan buraya atarsa çokkk memnun kalacam
-
Kimleri denetliyordan çok denetleyemedikleri
Kamu kurumu niteliğindeki mesleki kuruluşlar - vakıf üniversiteleri - spor federasyonlari - köy
-
Yola cikmak uzereyim ama hala kararsizim ne kadar calissam yetmiyor sanki. Bu arada guncelde çıkabilir dediklerim:
Turkiye ilk askeri ussunu somalide kurdu.
Nobel ekonomi odulleri hart ve holmstrom aldi.
Orduda kibele heykeli bulundu.
Oscar odulleri vardi onlar belki.
Aklima bunlar geliyor -
Arkadaslar malum çoğumuz şehir dışından gelecegiz sınava telefonu falan yine emanet e mi bırakırız. Olmama ihtimali yoktur sanırım
-
@kamikaze 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@davetsiz54 hocam kusura bakma art niyetim yoktu sadece edinmiş olduğum notta geciyordu diye yazdım , araştırma fırsatım oldu hakkını helal et şimdiden sana ve diğer arkadaşlara başarılar dilerim.
Ne demek helal olsun. Sagolasin ben de herkese basarilar diliyorum.
Attigimiz tutsun insallah -
@ceronimo bunu bende merak ediyorum.Bilgisi olan varsa,paylaşabilir mi?
-
@escobar_p sınav yerimin lise olduğu yerlerde hep emanetçi vardı, kantinciler bunu bulunmaz bir nimet olarak görüyor. Genelde 2 liraya emanet alıyorlar ama Ümitköy'de 5 liraya emanet alan da gördüm. Üniversitelerde durum nasıl bilemiyorum.
-
@escobar_p hacettepede gecen sene baska bir sınavda emanetçi bulamamıştım calilarin arasina attim birşey olmadi, gazide genelde olur emanetçi kapi girisinde büfeler veya kartal gibi arabalari olan abiler var, liselerde de olur diye tahmin ediyorum, Ankara Üniversitesinde egitim fakultesinde, sinavda kapi girisinde aliyolardi emaneti, bunlar dışında bilgim yok
-
@vanim @T-R-Malthus Ankara İlahiyat'ta ne olacak bakalım uygulama.Çalıların arasına çantayı atsam;içinde telefon var.cüzdan var.Çok sakat bir iş olur.
-
@escobar_p merak etmeyin, sıcak çayınız bile olur Ankara tezgahüstü iş yapanların yeri onlar sınav gününü bizden iyi biliyor olabilirler bu arada herkesin Allah yardımcısı olsun.
-
@escobar_p polislerin üzerinizi aradığı yere de koyabilirsiniz ama sorumluluk kabul etmiyorlar. Odtüde girecek olanlar da çantalarını kütüphaneye koyabilirler, genelde pazar günü bölümler boş olur.
-
Dostlar hepinizin Allah yar ve yardimcisi olsun. Buyuk gun geldi catti. Herkesin emeginin karsiligini aldigi bir yaris olmasi temennisiyle.
-
Dolmuşlar çalışmıyor, otobüslerde öyle.. yarın şansa bulursak iyi.
-
@ismail niye çalışmıyor?
-
29 Ekim olduğundan güvenlik önlemi,, Kızılay kapalıydı tüm gün. Yarın sabah olacak dediler bakalım inş.
-
Arkadaslar hala birseyler bakma gayretinde olanlar var mı. son cirpinislar
-
@ceronimo şu anda belko air'e bindim havaalanından.Elimde kendi çıkardığım maliye notu var onu okuyorum
Saat 21:00'a da sona erdireceğim çalışmamı