PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@öğrenci hocam biri öyle dedi direkt genel merkez binasinda olmayacakmisiz, kesin değil yani
-
@wasp61 Bu bankacılık işi epeydir dillendiriliyor hocam ama hayırlısı...
-
@punisher reis tabiki emin degilim sadece muhabbet esnasinda gecti. Ama ik falan demedi yani sadece bir duyum velveleye vermeyelim ortaligi
-
@keynes-baba ben ik yi aradım yeni kimlikte ne yazıyorsa onları yazın yeni kimlik seri noyu yazın diğer yerleri isterseniz e devletten tamamlayın ben oyle yaptım sordum tamam dedi sekreter
-
@beyhude ben atmadim reis imza falan tokalaştik hayırlı olsun dedi çıktım
-
ayrıca çok mühim öğrenim durumu belgesini sordum sizden diplomanizin orijinalini talep ediyoruz dedi onaylı nüsha olur mu dedim hatta yok aslını getirin herhalde onlar fotokopi çekip onaylayip geri verecekler
-
arkadaşlar sizce ziraat uzman yrd. mı yoksa ptt uzman yrd. mı?? kararsız kaldım, ikisinin de şartlarını bilen biri aydınlatabilir mi? özellikle maddi olanaklar bakımından..
-
@vice-versa-7 PTT maddi imkanlar bakımından Ziraat'in önünde. Yeni bir kurum, bambaşka fırsatlar sunabilir. Diğer taraftan Ziraat köklü bir kurum. İlla bankacılık diyorsanız ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız Ziraat derim. Ancak önemli olan pür gelirse ve farklı alanlarda gelişmeye açıksanız aynı zamanda Ankara'da ikamet ediyorsanız PTT olmalı tercih. Ne istediğinizi iyi kararlaştırın tavsiyem.
-
@vice-versa-7 kardeşim. Ptt de muhtemelen katılım bankası açacak ve bu uzmanların çoğu orası için olabilir. Üç aşağı beş yukarı maddi imkanlar çok değişmez. Ziraatın belli bir yapısı ve işleyişi var getirisi belli. Ptt nin uzman yrd nin özlük vesayir hakları belirsiz. Burada önemli olan senin ne istediğindir.
-
Arkadaşlar dil puanını yeterliliğini herkes sagliyor mu
-
@gulnaz Sağlamayanı almazlar zaten, dil sınav sonuç belgesi kontrol ediliyor.
-
Belge teslim eden arkadaşlar, başlama süresi ve nasıl haber verileceği konusunda bir şey öğrenebildiniz mi ?
-
@uengineer ben teslim ettim bugūn sordum guveblik sorusturmasi sonuçlanacak ihtiyaç oldukça alımlar olacak dedi, eğitim yokmuş hangi daireye ihtiyaç olursa artık ne tür kriterlere göre alırlar sizi bilmem ama alımlar olacak. başarı sıralamasına göre mi olur dedim alımlar yok dedi artık sizin o puanlarla işiniz kalmadı dedi. bana söyledikleri bunlar
-
@gölkentli teşekkür ederim. görünüşe göre yine uzun bir süreç bizi bekliyor..
-
@gölkentli Ben de dün sordum ve şu an beklenilen tek şeyin güvenlik soruşturması olacağı söylendi. Soruşturmalar tamamlanır tamamlanmaz herkes toplu şekilde çağrılacak denildi.
-
@friedrich-hayek bana toplu veya kısim kısım demedi sadece ihtiyaç dahilinde alınacak. bi şefle tanıştım lokalde insan kaynllarında çalışan sekreter arkadaşını aradı bu yeni atamaların durumu nasıl olacak diye o da bişey bilmiyorum henüz belli değil de özlük hakki maaş görev tanımı filan bilmiyormuş bunları biliyorsa sadece genel başkan yardımcısı bilir ismini de söyledi unuttum bu arada yemekler Ihs liye ücretsiz eski memurlarda cüzi bişey ödüyorlar, lokal da yemeklerde var uygun fiyata
-
Arkadaşlar insan kyn numarasını yazarmsnz bn dgru yerimi ariorum suphlndim.acmio kimsee
-
Bugun gordum ki insan kaynaklarinda kimse birsey bilmiyor.Bu onlarin kabahati degil,kendilerine bilgi verilmezse,onlar da ogrenemez.Maas konusunu kastetmiyorum,yan gelirlerle 5.500-6.000 arasi birseyle baslanacagini dusunuyorum,bu tutarlarda da kendime asagi ve yukari olmak uzere %5 yanilma payi veriyorum.Gorev taniminin hala belli olmamasi cok tuhaf.Yeni yonetmelikte yeterlilik sinavina tabi personel kisminda duzenlenen iki unvandan birisiyiz ve bildigimiz sadece bu kadar.8 ay once sinav ilani yeni geldiginde bu durum cok tuhaf degildi,daha zaman vardi çünkü.Ama uzerinden 8 ay gecmesine ragmen gorev alaninin,hiyerarsideki yerinin ne oldugunun hala belli olmamasi cok tuhaf.
-
@iibfpalace Benim de bunlar çok canımı sıkmaya başladı. O kadar emek verdik ettik sanki önem verilmiyo gibi hissetmeye başladım..
-
Arklar 5500 6000 yüksek bir ücret deilmi.uzm yard ortama 4000 almior mu