PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@öğrenci bu feragat işleminin hangi aşamada yapılması gerekiyor acaba, kvkk mülakatının olumlu olduğunu öğrendiğimizde mi yoksa soruşturma olumlu sonuçlandığında yani kesin kazandığımızda mı
-
- Yedek burda mı ? Ona iyi haberim var
-
@lawyer1 En garantili olanı tabi ki soruşturma sonrasını beklemek ancak çoğu kurum PTT gibi kazandıktan sonra değil., önce yapıyor bu etabı. Genel olarak zaten PTT soruşturmasından kusursuz çıktıysanız diğeri de pek sıkıntı yaratmaz. Elbette ki normal şartlar altında istisnalar olabilir.
-
@hegia-sophia Ben de aynı durumdayım hocam Kvkk olsa da yedek bir arkadaş da Ptt'den istifade etse bizim yerimize.
-
@lawyer1 Kvkk olumlu olursa dilekçe ile feragat edersiniz , Ptt'de işe başladıktan sonra kvkk olursa istifa edersiniz.
-
peki arkadaşlar sizce ptt uzman yardımcılığı mı yoksa botaş uzman yardımcılığı mı? botas da mülakat listesine kalmışım botaş hakkinda hicbir fikrim yok var mi orda calisan arkadasi olan veya bilgisi olan?? ptt daha iyiyse boşuna mülakata girmeyeyim
-
@gölkentli Hocam ben de mülakata kaldım.. Mülakata gireceğim zaten 1 kişi alınıyor olursa ondan sonra düşüneceğim.Botaş'ın alım yaptığı sayı az. Ayrıca ptt uzman yardımcılığı ile ilgili bir şeyler hala belli değil maalesef.. Özlük hakları,çalışma yerleri,çalışma alanları vs.Dolayısıyla karşılaştırma yapmak zor. Tek bildiğimiz ptt ihs'li aldı, botaş işci kategorisinde alıyor. İkisi de 657'ye tabi değil.
-
mal bildirim formunda bi borcumu yazmayı unuttum eksik bilgi gibi beyan herhangi bi sorun olur mu belgeleri de teslim etmiştim bilginiz var mı? sonradan düzeltilebilir mi?
-
@öğrenci sen var ya gitmeyeceğin her yere de başvur ki herkesin hakkına da gir. sonra düşünecekmişşşşşşşşşş
-
@issiz-0 sorun ne ? Botaş olursa orayı secerim. Kişisel veriler olursa nihai olarak kişisel verileri secerim. Şu an sadece ptt de asilim. Neden merkez uzman yardımcılığı ya da daha iyi bir yere başvuru yapmayayim ?
-
Arkadaslar 2019 temel ucret skalasi yayinlandi.Ama orada da uzman yardimcisi yok.Denetci yardimcisi var,merkez uzman ve denetci yardimcisi maaslari 657 de esittir.PTT de oyle bir uygulama yaparsa temel ucret 6600 lerde oluyor kusurati hatirlamiyorum.Ama yine de,uzman yardimcisiyla ilgili spesifik bir bilgi malesef mevcut degil
-
hocam orda mimar ve mühendis 6237tl gibi bir rakamdı uzman ona eşit olursa ortalama maaş 4300 oluyor inşallah denetci yardımcısı gibi olur yoksa sıkıntı
-
@hazirlanan Hocam 4300 civarı bir maaş olursa Ptt koca bir kütüphaneye döner, yds'si olan ve kpss puanları 85 ve üstü olan adayların gözü diğer ilanlarda olur.Bu durum da verimliliği olumsuz yönde etkiler. Umarım 4800 altında başlatmazlar.
-
@bayke inşallah hocam yoksa dediğiniz gibi olur kesinlikle
-
@iibfpalace Hocam eğer öyle olursa net maaş 4700 oluyor hatta ilerleyen aylarda 4000 e düşüyor. Merkez kadrolara göre az değil mi sizce de yoksa olması gereken bu mudur?
-
@beyhude Merkez uzman maaşı bile verilmiyorsa bunu kötü bir şaka olarak addederim. Eğer böyle olursa ilk fırsatta istifalar verilir ve elde insan kalmayınca zorla zam yapmak durumunda kalırlar. Tahminim pozisyonun özlük hakları ve maaşının açıklanmasının bu kadar gecikme sebebi de bu durum olabilir. Umarım böyle bir drama yaşanmaz!
-
@bluephantom umarım yaşanmaz,ama guydan yüksek olcağı söylenmişti neden böyle bir tablo oluştu anlayamadım.
-
Mayıs 2018de tercihiniyap.nette yayimlanmisti ptt maaslari. Orada uzman maaslari 4650 tl yaziyordu. Temmuz 2018de ve ocak 2019 ayinda yapilan zamlari da dusunursek eger merkez uzman maaşlarina denk olacagini dusunuyorum ben.
-
Temel ucretten indirimler ve temel ucrete artirimlar da olur tabi.Ama onum hesabini nasil yaparlar bilemiyorum.
-
https://www.dosyaupload.com/enlP burada birseyler yaziyor.Ancak mesai ve performans durumumuz belli olmadigi icin yine de kismen belirsiz diyebiliriz.Temel ucretin.1/6 kadarini her ay ikramiye olarak aliyoruz