2 Mar 2019 16:00

Merhaba Arkadaşlar, aradım dün ik'yı her zamanki gibi pek bi bilgi vermediler. bizimle ilgili yönetmelik ne zaman belli olur dedim; onunla ilgili çalışmalar devam ediyor, net bi tarih veremiyoruz takipte kalın dedi. Yönetmelik yayınlanmadan alımlar olur mu dedim en azından ona göre rahatsız etsek sizi de 🙂 biz de bilemiyoruz dedi ona yönetim kurulu karar verecek dedi. peki o gün belgeleri teslim ederken bana ihtiyaç dahilinde kısım kısım soruşturmalar bittikçe alımlara başlarız demiştiniz o şekilde mi olacak yoksa topluca mi işe başlayacağız dedim o mesele de yönetim kurulunun takdirinde dedi güvenlik soruşturması biten var mı dedim onunla ilgili bilgi veremiyoruz dedi evet deseydi acaba kurul bitenleri onaylamak için toplandı mi onu soracaktım ama ses tonundan sorularimla bunaltigimi hissedince uzatmak istemedim. vel hasılı kelam ne sorduysam sorayim tatmin edici bi cevap alamadim.
Şu ana kadar ik ile ilgili izlenimim şu yönde, onlar meseleyi pek bilmiyor ve her seferinde farklı kişi telefona cevap veriyor o yüzden farklı şeyler söylerikleri de oldu hatta bazen aksi yönde bile bilgi verdiler birbiriyle çelişen.
yakın bi zamanda hayırlısıyla başlarız umarım.