PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Aslında sorulcak çok soru var. Mesela bir yıl içinde başlama durumu bizim için de geçerli mi? Yoksa bu iki yüz uzman aynı anda mı başlar?
-
Mülakat tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair bir bilgisi olan var mı?
Ayrıca kaç kişinin çağırıldığına dair bilgiye ulaşan bir arkadaş da paylaşırsa güzel olur.
-
Hayırlı uğurlu olsun sonuçlar açıklandı.
-
@aymfa 70 ustu mulakata kadiysa 600 sayisi anca dolmuştur diye tahmin ediyorum
-
Mülakata giren kişi sayısı ve sıralama bilgisi olsa keşke, neden liste halinde aciklanmazki bu sonuçlar !!!
Neyse arkadaşlar mülakat tarihi belli değil ama benim gibi süreçten kopanlari merak ediyorum. Mülakata nasıl hazirlanmaliyiz , mülakat içeriğine dair bi bilgilendirme de yok. Sorular sorular sorular ...
kazananları tebrik ederim bu arada -
**Hayırlı olsun arkadaşlar **
-
Daha mülakatlar var... Var da var... Kaç kişi kaldı mülakata acaba?
-
1 cumlelik aciklama icin 1 ay beklemek..
-
@b-ays Bence 70'in altına inmediyse, dolmamuş olma ihtimali gayet yüksek.
-
@arduous Hepimizin oraya halihazırda yazılı sınavlarını kazanmış olarak gitmiş bireyler olduğumuzun bilincinde olması lazım. Yine de, tecrübeli ve bilgili arkadaşları bekliyoruz.
-
@Aslan-Reyiz Hocam dört bir yanımız belirsizlik, bilginiz var mı acaba nedir nolcak?
-
60 kusurluler mulakata kalmamis bu demek ki 70 ustu mulakata kaldi belki de kontenjan dolmadi
-
@b-ays Hocam yökdil de geçerliydi bu yüzden dolmuş olabilir diye düşünüyorum.
-
Uzman yardımcılığı kaç ile kapattı merak ediyorum bir de 600 kişilik mülakat listesi doldu mu acaba? Puanım 65
-
arkadaşlar bence Mart yerel seçimleri için bekletiyorlar bizi. Mart bulur sonuçların açıklanması. ben de o kısmını merak ediyorum acaba uzmanlar top yekün mu ise alınacak yoksa sırasıyla mi ?? şayet sırayla olursa 100 den sonra alınacaklar 2020 bile bulur ptt nin bu tempoyla bu gidişle ölme eşeğim ölme bence 2023 100 bin istihdam yalan olur
-
@gölkentli Gerçekten bu kadar çok bekletirlerse eğer çok üzücü.. Marta kadar bu kişilerin kaçı kalır düşünmeleri gerek.
-
@beyhude Allahım mart ayı geldiğinde bu iletimin altına ağlayan surat koymaktan sana sığınırım
-
@iibfpalace güzel bilgiler vermişsiniz hocam teşekkürler moral oldu
-
Yökdille girenlerin sansi ne olur sizce . (Yds ile eşdeğer tutulmasini ben de dogru bulmuyorum )
-
@beyhude kalifiye elemanlarıni kaybederler olan yine onlara olur ne söylesek beyhude