TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

PTT uzman yardımcılığı/Genel

SINAVLAR
    ptt uzman yardımcılığı
    161
    1655
    293318
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      GeneralGeneral Yasaklı @culpain Son düzenleyen:

@culpain """Arkadaşlar eski hukuk ve mevzuattan sorumlu genel başkan yardımcısı olan yalçın şakar'ın zaten zor durumda olup bizden yardım bekleyen adaylara zaman zaman fake hesaplar zaman zaman kendi şahsı adına kitap sattığını üzülerek öğrendik Gerek sendikamızın kuruluş amacı olan hak koruma ve hak alma gibi konular gereğince gerek etik ve vicdanen sorumlu olup yalçın şakarın ilişiği yönetim kurulu kararıyla kesilmiştir"""
      diye bir şey paylaşmışlar watsaap grubunda

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        b.ays Son düzenleyen:

Gecen gun de ptt grubunda mıntıka temizligi yapmislar sanirim. Gercek facebook hesabimi fake hesap sanip beni gruptan atmislar 🙂 facede fotom yok diye sanirim

Find yourself and be that

• H
          hazirlanan Son düzenleyen:

o değilde eğer 200 kişilik alımda o alınmayan 30-40 kişiden biri olursam yıkım olacak orası kesin

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ?
            Eski Kullanıcı @hazirlanan Son düzenleyen:

@hazirlanan Bu tarz bir talihsizliği kendim için de bekliyorum hocam 🙂

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • C
              cosmos @Ziyaretçi Son düzenleyen: cosmos

@öğrenci ülkenin halini ve insanların bu süreçler sonrasındaki psikolojisini göz önünde bulundurursak, o talihsizliği beklemeyen anca 30-40 kişi vardır

• S
                s1670 Son düzenleyen:

O 30-40 kişi de sanıyorum ki hiç bir soruyu bilemeyen tayfadan oluşacaktır. En azından 7-8 sorudan 1-2 bilmişsek bence garantilemişizdir. Amin.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • B
                  b.ays @s1670 Son düzenleyen:

@s1670 7 8 sorumu vardi. İki soru zarftan bir de kendileri iki soru sordu ptt ile ilgili o kadar.
                  Benim sansizligim da suydu.mulakata Tam 12 de girdim ogle vaktine denk geliyordu hizli bir sekilde geçti . Sahsen biraz daha kalmayi isterdim. Pek bisi anlamadim mülakatimdan.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • B
                    BluePhantom @iibfpalace Son düzenleyen:

@iibfpalace Açıklandığında telefonunuza sms gelir. Dert etmeyin.

• H
                      Hegia sophia Son düzenleyen:

Bazen arayıp yalvarasım geliyor psikolojim kaldırmıyor nolun açıklayın diye. Yapan var mıdır acaba? Çok işsiz kaldık sanırım.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • B
                        busus @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia herkes aynı durumda hocam maalesef...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • B
                          b.ays Son düzenleyen:

Bi onceki sgk mulakat sonuclarini 6 ay beklemis biri olarak sanirim biraz daha aliskinim😀
                          Gerci daha fazla rekorlar vardir ama ptt sanki hizli aciklayacakmis gibi bir his var. İnsallah 🙂

• H
                            Hegia sophia Son düzenleyen:

MSB de uzman arkadaşım vergi kesintiler çıkınca 3500 alıyormuş kendisi bekar 1 yıl oldu atanalı. İlk defa alım yapılmıştı oraya da hukuk uzmanı olarak girdi. Ama acaba direkt uzman yardımcısı olarak değil de uzman olarak girmesi iki kadroyu farklı mı yapıyor ondan mı bu kadar düşük?

B ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • B
                              b.ays @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia valla anlamadim hocam😀 neyden bahsediyorsunuz

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • H
                                Hegia sophia @b.ays Son düzenleyen:

@b-ays konudan konuya atladım 🙂 🙂 hocam şimdi pttde bizim maaş mevzusu da belirsiz ya. Milli savunma bakanlığında hukuk uzmanı olarak geçen sene alım yapıldı bir arkadşaım girdi 1 senedir çalışıyor. Bizim (nasipse amin) maaşlar hakkında belki fikir alırım diye sordum da kendisine. Kendisi bekar 1 yıldır çalışıyor yani çocuk yardımı vs de yok vergiler çıkınca 3500 alıyormuş. Ben bizim (amin inşallah hepimiz) en az 4000 falan alacağımızı düşünüyordum. Kendisi uzman yardımcısı olarak da girmedi direkt uzman. Acaba pozisyonlarımız farklı mı yoksa biz de ancak o kadar mı alırız bilgisi olan var mı demek istedim 🙂 kusura bakmayın çok anlaşılmaz yazmışım şimdi fark ettim.

B ? I 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • B
                                  b.ays @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia estagfirullah hocam . Ben en az 4600 alacagimizi (kazanirsak amin) dusunuyorum.merkez uzmanlikla basa bas oluruz. Hatta sozlesmeli oldugu icin belki daha fazla da olabilir. İnsallah amin 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • ?
                                    Eski Kullanıcı @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia Uzman memur olabilir mi hocam o arkadaş ? Gerçi msb memurları sıkıntılı maaş yok mesai de yok sanırım.

• ?

@hegia-sophia Ben de @b-ays gibi düşünüyorum hocam en az merkez uzmanlık kadar olur hatta biraz daha fazla olabilir. Hem ihs'li hem de dil istediği için...

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • H
                                        Hegia sophia @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci hadi inşallah nasip olur da görürüz bordroları 🙂

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • ?

@hegia-sophia İnşallah hocam.. Diğer türlü düşünüyorum da 70 yds si olan biri uzun vadede kalmaz illa ki başka kurumlara geçer. Onun için özlük hakları güzel olmalı 🙂

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • H
                                            Hegia sophia @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci aynı umut bende de vardı ama ne olur ne olmaz eğer nasip olmazsa uzanamadığım ciğere mundar diyebileceğim sebep kalsın 🙂 en sonunda zaten istemiyorduma bağlamak da bir yetenek nihayetinde 🙂

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 26 / 83
                                            • İlk ileti