PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
82.65 hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah en kısa sürede sonuçlandırılır
-
Facede biri İK yi aramis hem yazili hem sözlüde 70 i gecmek gerekiyormus
-
@b-ays, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Facede biri İK yi aramis hem yazili hem sözlüde 70 i gecmek gerekiyormus
Mantıklı olan o zaten. Bu mesele de çok tartışıldı. İkisinin ortalamasının 70 olması anlamsız olur. O zaman yazılı sınavdan 40 alanı da çağırsınlar mülakata, 100 alırsa ortalaması 70 olur.
-
Arkadaşlar yazılı sınavda başarılı olamayanla sözlü sınava katılmaya hak kazanamaz. Bu konuda çok fazla endişe olmasın.
-
15- Yazılı ve sözlü sınav sonucunda başarı puanı; yazılı ve sözlü sınav notunun aritmetik ortalamasından oluşacaktır. ilanda bu şekilde belirtilmesi kafa karıştırıcı oldu adaylar için.
-
@cem Aynen oyle
-
Arkadaşlar İHSlilerin iş güvencesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Tanıdıkları olan var mı bu konuda?
-
@aymfa İhs benim de en büyük çekincem
-
Ptt şansını iyi kullanıp alımları hızlı yapsaydı ,yds'si olan ve yüksek puanlı kişileri istihdam edebilirdi. Yaptıkları bu ertelemeler, adayların başka kurumları ön plana almasına neden oldu ve dahi olacak.
-
@öğrenci Bu alımdaki nitelikli elemanlar başka kurumları tercih edemese bile, Ptt bu kişileri
bir iki yıl sonra elinde tutabilecek mi? -
@bayke Şu süreç gösteriyor ki tutamayacak..
-
@bayke Öyle görünüyor. Yine de İHSlilerden çok ciddi bir şikayet olduğuna rastlamadım. Sanırım örgütlü olmaları avantaj sağlıyor. Yine de bu konuyu konuşmalıyız. Hakları, maaşları, güvenceleri vs... Bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın.
-
@öğrenci Uzman yardımcılığından uzmanlığa geçişten sonra , uzmanliktan da daha üst mevkilere yükselme imkanı sunarsa maaş-iş yükü açısından da tatmin ederse bence kimse kaçmak istemeyecektir
-
@bayke Onu diyordum eğer şu süreci daha güzel yönetip, özlük hakları da 657 benzeri olsaydı çoğu kişi geçiş düşünmezdi... Ben ilk başvurduğumda herhalde ekim ayında felan göreve başlatırlar olmadı mülakatlar biter diye düşünüyordum. Geldiğimiz nokta tamamen bu düşünceden uzak...
-
69.40 GİBİ KOMIK puanlar alan var mı baska
-
@öğrenci Yavaş yavaş her şey hallolur hocam, inşallah bu alımda kuruma girecek arkadaşlar sorumluluk alıp Ptt'yi gözde kurumlardan biri hâline getirirler.Ben giremesem bile böyle köklü bir kurumun, güçlü bir lojistik ağının Thy gibi dünya çapında çalışan uluslarası bir şirket olduğunu görmek isterdim. Benim babam Ptt'de teknik amirdi, ah dışkapı motorlu araçların dili olsa da konuşsa çocukluğum atölyede geçti ptt araçlarının bakım onarımının yapıldığı atölyelerdi inşallah o günlerden bu günlere kurum çağ atlamıştır. (diyeceğim ama diyemiyorum)
-
@hussle Sıkma canını hocam. Ben hala sıralama dolmazsa puanı sarkıtabileceklerini düşünüyorum.
-
Sizin de akliniza , 200kisiyi binaya nasil sigdiracaklari geliyor mu
-
@b-ays Hocam 10-11 katlı binası var sığdırırlar bence
-
@bayke her kata 20kisi verirlerse kurtariyor :))