PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@b-ays Muhtemel ki eğitim aldırıp dağıtabilirler.
-
@b-ays, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Sizin de akliniza , 200kisiyi binaya nasil sigdiracaklari geliyor mu
- kata Filistinli, Suriyeliler; 2.kata Iraklı, Moğollar; 3.kata...
-
@b-ays belki 200 kişilik kadronun tamamını doldurmazlar.
-
@cem Hahaha süperdi hocam, umarım soru gibi iptal edilmez
-
@bayke İmkansız bir durum değil açıkçası şaka bir yana, sınav öncesi ve sonrası süreci, tecrübe edilenleri görünce kuruma kabul edilenler için hayırlı olsun mu yoksa Allah sabır versin mi demek lazım bilemedim.
-
Gerci ben mail atmistim
Cevap olarak ‘ soz konusu pozisyon sadece genel mudurluk bunyesinde istihdam edilecektir. Temel ucrete iliskin calismalara devam edilmektedir ‘ diye dönüş almistim -
82,65 puan
-
Merhaba Arkadaşlar
Öyle gözüküyor ki mülakata 2019 a bile sarkabilir ben diğer sınavlardan başarısiz olduğum için el mahkum burayı bekliyorum ama daha önce degindiğiniz gibi sürecin uzaması kalifiye elemanları kaybetmelerine sebep oluyor. -
Bu arada 70 üstü alan herkes mülakata girer mi ? Siz ne düşünüyorsun arkadaşlar bence öyle gözüküyor
-
@b-ays albaraka türk genel merkezinde çalışan bi uzman arkadaş var o söyledi ptt katılım bankacılığına girecekmiş hatta genel müdürü filan da atanmış acaba ora içinde mi düşünülüyoruz sorusu geldi aklıma
-
74,5 benim puan
-
@gölkentli umarim oyle bir sey soz konusu dahi degildir
-
@b-ays ben de öyle umuyorum ama şimdi tam da belli değil görev alanımız herşey beklenir
-
Görev alanımız o kadar belli değil ki sonunda ben de foruma üye oldum aklımdakiler belki netlik kazanır diye 76 puanla bekliyorum bakalım..
-
81 ile 700 tane bankacı alınacak büyük ihtimalle katılım bankacılığı söylentisi doğru olabilir.200 uzman yardımcısı için görev yeri genel müdürlük olarak belirtilmiş bu yüzden uzman yardımcılarını en azından banka şubelerinde değerlendireceklerini düşünmüyorum.Büyük ihtimal hesap,kitap, evrak işleri başta olmak üzere her işi yapacak, görev yaptığı departman itibariyle sorumluluk verilecek bir pozisyonda çalıştırılacak kazanan arkadaşlar.
-
@bayke Forumda ptt konusunda bilgili bir kişi guydan daha aşağı şartlarda olacağını belirtmişti.. Bununla ilgili ne düşünüyosunuz?
-
Arkadaşlar PTT bankacılık faaliyetine geçiş yapacak. Bu uzman yardımcıları muhtemelen bankacılık sektöründe de istihdam edilecek. Genel müdürlükte bu kadar istihdam zor.
-
@beyhude 657 konusu dışında guy'dan çok da kötü olabileceğini düşünmüyorum.Açıkçası ihs haricinde bir çekincem yok, zaten guyu da kazanamadım, Guy mundardır :)))))
-
@bayke Ptt de benim için heyecanlı başladı ama galiba sonunda mundar olacak.. Bu kadar uzun süre bekleyip kazanamamak da ayrı bi hayal kırıklığı tabi. Allah yardımcımız olsun.
-
Ptt sınav işinde çok karışık. Mülakat vesayir derken baya bi uzayacak gibi.